Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2010. 21:32h.

ERC diu que els independentistes són ells

Esquerra retreu a CiU que "fins que no mogui fitxa qualsevol proposta és paper mullat"

ERC diu que els independentistes són ells

Puigcercós, a Núria

Després de la presentació de Solidaritat Catalana, una proposta de coalició de partits per les eleccions catalanes amb un programa independentista, a càrrec de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, el portaveu d'Esquerra Republicana, Ignasi Llorente, ha manifestat que "Esquerra és l’únic partit parlamentari que aposta per la construcció d’un Estat propi, com així va quedar palès divendres passat en el Parlament, on només els 21 diputats d’Esquerra van votar favorablement la resolució que apostava per la independència".

Llorente ha afirmat que "de fet, Esquerra és l’única garantia que en la propera legislatura hi haurà independentistes a la cambra catalana", i ha afegit que el partit "entèn que ara mateix el problema no són les persones i organitzacions que veiem la necessitat de celebrar un referèndum per la independència, sinó aquelles que no aposten per aquesta via negant la maduresa d’aquest poble per decidir lliurement el seu futur, com és el cas de CiU. Fins que CiU no mogui fitxa qualsevol proposta com la presentada avui [dimarts] és paper mullat".

"Esquerra", ha dit també, "anima a tota la seva militància i persones simpatitzants a treballar per tal que el partit que porta 79 anys defensant la justícia social i la llibertat nacional continuï sent la força decisiva i sòlida de l’esquerra independentista".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Daniel, Sant Just, 21/07/2010 - 17:35

Ja pot anar dient-t'ho i repetint-ho que NO ENS ENREDARÀ MÉS. Ja no son els únics. De fet els únics partits no independentistes son el PSC i els seus satelits.

#13 sergi, vic, 21/07/2010 - 12:38

¿ERC desaparecerá tras el descalabro que las encuestas vaticinan? lo que capto a pie de calle aun las sensaciones son peores!!!!!!!!!

#12 Mariona, Martorell, 21/07/2010 - 12:01

Ja, molta justícia social pero han votat en favor de la porhibir a les DONES musulmanes dur el cap tapat, a un poble on ningu duu el cap tapat. Acord proposat pel PP amb els vosta a favor de CIU Ercs i PP i abstencio del PSOE.

#11 Fran, Llinars, 21/07/2010 - 11:35

Els indepes estan tallats tots pel mateix patro i son molt previsibles.Ara d sobte,ERC vol fer veure q son els bons,els autentics,els unics...tot sigui x la poltrona.

#10 Fotem-los al carrer, Barcelona, 21/07/2010 - 11:25

L'independentisme a E(rc) dura desde mig any abans de la convocatoria d'eleccions fins que es forma un tristparit