Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2020. 15:05h.

ERC diu que JxCat fa de lobby de "sectors concrets"

Sabrià: "Cansen les filtracions que només són per fer pressió"

El president del grup parlamentari ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha acusat Junts per Catalunya de de fer de "lobby" des del Govern i ha manifestat que "cansen les filtracions que només són per fer pressió".

"Prou filtracions interessades per després fer-se l’ofès. No podem tenir la sensació que hi ha gent dins el Govern que fa de ‘lobby’ per defensar només sectors concrets”, ha afegit el dirigent repulicà durant ple del Parlament.

Finalment, Sabrià ha recordat que “ser membre i conseller del Govern és treballar per a tothom, treballar pel país globalment”. “No podem estar pendents de defensar sectors concrets”, ha defensat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Sergi Sergio, Barcelona, 18/11/2020 - 16:56

Sebria preocuparos de vuestros maravillosos consellers de Salut y Treball, dos autenticos fenomenos de dimensiones jamas vistas, dos lumbreras de campeonato, eso si que deberia preocuparos de verdad.

#3.1 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 19/11/2020 - 21:37

Te olvidas el H. Sr. Josep Bargallo i Vies. Bien porque igual o no tienes hijos, sobrinos, hijos de amigos en edad escolar que se han infectado o que han tenido que confinarse o bien porque crees sus tesis d'escoles supersegures. O bien ambas cosas.
El Sr. Bargalló tiene incluso en contra a USTEC-STE'S y a las CC.OO (UGT pinta poco en Educació)

#2 Mayor Dundee, Coll de la Marrana , 18/11/2020 - 16:56

I amb qui us pensàveu que us jugàveu les garrofes Sergi? Es que no sabeu que la convergència de tota la vida es professional en estas lides? I no veieu que, tot i que enxampin i engarjolin als dinosaures de la trouppe, encara els voten entusiàsticament? Pos eso.

#1 Calos Gomez, bestia amb forma humana, 18/11/2020 - 16:02

Es fantastic veure com s´apunyalen en public i ja sense cap dissimul ni decoro disputantse el boti. El guanyador es qui es cruspira el caviar i el jabuguito i l´altre haura de conformarse amb els macarrons, alguna engruna i poca cosa mes com ha sigut sempre

I sembla que ara li tocara a la faccio camiseta imperio, Peusek, porró i rotet

Es tremen