Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2021. 15:55h.

ERC diu que la vaga de maquinistes de Renfe és "legítima"

Malgrat l'incompliment dels seveis mínims

El diputat d’ERC, Josep Maria Jové, ha defensat al Parlament la vaga dels maquinistes de Renfe malgrat que aquests incompleixen els serveis mínims i deixen abandonades màquines per bloquejar la circulació.

Jové ha denunciat les “mancances històriques” del servei de Rodalies i ha reivindicat que “l’emprenyada de la gent és gran i tenen tota la raó. El servei de Rodalies és i era una vergonya d’abans de la vaga”.

“La vaga és un dret, és legítima i ens equivocaríem si el debat fos només sobre la vaga o ho reduíssim al compliment de serveis mínims”, ha dit, a més de remarcar que “el responsable és Renfe, un operador que la Generalitat només pot supervisar”.

Jové s’ha queixat que “el traspàs va ser incomplet i sense les inversions compromeses”. “La deixadesa de funcions d’alguns és tan gran que fa vergonya”, ha lamentat, a més de recordar que “qui té la màxima responsabilitat és un vell conegut dels socialistes” que “coneix molt bé la realitat de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 06/10/2021 - 20:00

Claro, es legítima porque es competencia de Catalunya, si fuese competencia del Estado, tendríamos que taparnos los oídos para no escuchar los improperios.

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 06/10/2021 - 18:43

ERC en su linea de siempre, son muy cortitos.

#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 06/10/2021 - 16:30

Mire Ud, si la traspasan funcionará mucho peor que ahora (cómo todo lo que cae en sus manos, sanidad por ejem.) Lei ayer que un del govern decía que no se podía tener secuestrada a la gente, que el derecho a usar el transporte, etc. (o algo así) Peros se olvidó decir: excepto cuando nosotros promovimos el paro de todo del "pais"