Publicitat
Política · 23 de Juny de 2014. 18:55h.

ERC diu que només espera una oferta per entrar al Govern

Amorós afirma que continuen "esperant"

ERC diu que només espera una oferta per entrar al Govern

Una imatge d'arxiu de Mas i Junqueras

El vicesecretari general d’ERC, Oriol Amorós, ha apuntat en una entrevista al programa ‘L’oracle’ de Catalunya Ràdio que només esperen un oferiment formal del president de la Generalitat, Artur Mas, per entrar al Govern.

Aquestes paraules del dirigent d’Esquerra arriben després que ahir el cap de l’executiu català situés la possible entrada dels republicans al govern cap a la tardor, per afrontar la consulta del 9 de novembre.

Amorós ha dit que “cíclicament hem anat veient aquell discurs ‘que Esquerra es mulli, es mulli, es mulli’ i ERC es mulla en tot el que faci falta perquè el procés vagi endavant i, per tant, ho mantenim”.

En aquest sentit ha afegit que “nosaltres hem repetit el que hem dit sempre i el que hem vist aquesta vegada és dir ‘bé, doncs més endavant ja us trucarem’. Doncs, escolti, estarem esperant, en tot cas estarem esperant”, ha emfatitzat.

D’altra banda, en referència al seu objectiu de ser alcaldable per Barcelona, Amorós ha afirmat que vol convertir el seu partit en el pal de paller de les esquerres que defensen el dret a decidir.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Menjadores , Girona, 25/06/2014 - 23:36

Els governs multicolors és el que tenen: Cal acontentar tothom i per fer-ho s'han de crear nous càrrecs. Consequenment els sous han de ser equivalents als personatges, o sigui que n'hi ha d'haver per tots. darrera venen els subsecretariats, portaveus, xofers, secretàries pinxes, etc.

#5 Magda, Barcelona, 25/06/2014 - 10:09

I entraran al govern..i que en treurem els ciutadans? més i més càrrecs públics. Per que es clar, que no treuran a cap de CDC o de UDC que estiguin ocupant algún càrrec..aniran a ampliar i posar nomstals com viceconseller,adjunt a Director/ o Secretari General...

#4 BEJOTA, BCN, 24/06/2014 - 13:17

En una entrevista a la CNN.

Mas reconeix que el suport a la secessió no assoleix la meitat de la població catalana.
"He llegit que ni tan sols la meitat vol separar-se d'Espanya", li plantegen. Al que Mas respon: "Bé, això és veritat".

#3 unborreguuu, de poble, 24/06/2014 - 11:35

senyor Amorós doncs si sent CAP DE L'OPOSICIÓ l'unic que heu fet fins ara es TAPAR LES CORRUPTELES DE CIU al parlament , no vull imaginar que fareu si entreu al govern ....quina llàstima de pais que tenim DEU MEU ....

#2 Pepet, Sabadell, 24/06/2014 - 11:11

Jo crec que tot s'aclararia amb unes eleccions anticiapdes; ja cansan totes aquestes indecisions; que si UDC ha de deixar CDC, que si ERC entre al Govern nomès porta a confusiò entre els votants.Ès urgent disoldre el govern i eleccionss anticipades, per veure el real pes de cadasqù. Sòn uns covards!

#2.1 Sí, pero...., Barcelona, 25/06/2014 - 23:42

El problema rau en que el presi sap que no guanyaría, per tant perllonga tot el que pot l'statu-quo creient que un tomb de la situació podría fer canviar les expectatives. Els altres creuen que quan més triguin les eleccions més gros será el desgavell i aixó els afavoreix. mentre, la nau s'enfonsa