Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2017. 13:39h.

ERC divideix Catalunya entre bons i dolents

Marta Rovira: “o estàs amb la revolució o estàs amb l'opressor”

ERC divideix Catalunya entre bons i dolents

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, durant el consell nacional d’ERC ha sentenciat que “la revolució democràtica no admet equidistància, o estàs amb la revolució o estàs amb l'opressor”. “La revolució democràtica no admet matisos ni equidistància. Sense matisos toca sumar esforços, desitjos i horitzons”, ha afegit.

També el propi Oriol Junqueras, abans d’entrar a presó, va demanar via twitter “feu cada dia tot allò que estigui al vostre abast perquè el bé derroti al mal a les urnes el 21-D. Dempeus, amb determinació i fins a la victòria”.

La dirigent d’ERC també ha remarcat que “si nosaltres vam decidir anar a aquestes eleccions cal que tots els presos surtin de la presó”. “Unes eleccions a casa nostra només es fan si nosaltres vam decidir que es facin”, ha sentencia en aquest sentit.

Publicitat
Publicitat

103 Comentaris

Publicitat
#94 Irene, L'H, 17/11/2017 - 22:17

Molt infantil. La gent ja estem en una altre pantalla, mes real, mes sana, mes intel.lectualment superior al seu discus.

#93 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES, MARTA ROVIRA AQUESTA NO ES LA ESTELADA DE E.R.C. SI NO DE LA CUP QUINA VERGONYA FEU , 08/11/2017 - 23:41

QUE FA MARTA ROVIRA Amb una ESTELADA COMUNISTA DE LA CUP Aquesta NO ES LA ESTELADA DE E.R.C. Quina Vergonya NO Tregui LA ESTELADA DE E.R.C. La ESTRELLA BLANCA FONDO BRAU AZUL .Renega de la seva Estelada ara E.R.C. ? Covards tot per fer la Pilota als Comunistas de LA CUP Pijos amics de Nicolas Maduro de Venezuela

#93.1 Ierene, L'H, 17/11/2017 - 22:19

La gent que no sap el que Es, FA tonteries.

#92 Tonyx, Santa coloma gramenet, 07/11/2017 - 18:49

Sólo un partido facista da elegir entre el blanco y negro. En los ultimos años hemos tenido en el gobierno catalan unos partidos que han hecho a Cataluña más daño que nadie en la historia. Si dan elegir entre el blanco y el negro. Yo elijo un color, por ejemplo el rojo.

#91 oriol, Manresa, 07/11/2017 - 16:57

Tin entes que aquesta es la segona de ERC i la qui pendrà el relleu en el improbable cas que el monjo Puigdemont segueixi a la presò. Cap sorpresa: de idiota a idiota i tiro porque me toca.

#90 oriol, Manresa, 07/11/2017 - 16:51

"Els somriures, tant importants som els del si como els del no, això va de democràcia..."

Qui collons es pensa que es aquesta analfabeta i fanàtica?.