Publicitat

Només tornarà a exercir l'autodeterminació "si la mesa de diàleg no avancés"

ERC, domesticada

Pere Aragonès (Foto: ERC)

El vicepresident del Govern i coordinador nacional d'Esquerra, Pere Aragonès, ha afirmat que només exerciran l'autodeterminació "si la mesa de diàleg no avancés" durant un acte del partit a Girona.

"Si la mesa de diàleg no avancés, tornarem a exercir l'autodeterminació amb la voluntat de ser més forts que mai per aconseguir que aquesta vegada sigui la definitiva perquè nosaltres no hem vingut a renunciar, hem vingut a guanyar la independència del nostre país" ha manifestat Aragonès en la seva intervenció. El dirigent d'ERC ha descartat així exercir l'autodeterminació i ho ha condicionat només al fet que les converses amb el Govern espanyol "no avancin".

"No podem garantir l'èxit d'aquesta mesa, perquè no depèn només de nosaltres. No podem garantir l'èxit d'una mesa on tots sabem que el PSOE s'hi ha assegut més per necessitats aritmètiques que per voluntat política" ha admès Aragonès, recalcant que només "si aquesta mesa no pogués avançar en un futur" tornarien a exercir l'autodeterminació.

Aragonès també ha anunciat que la setmana vinent presentarà l'acord amb els Comuns pels Pressupostos a la Generalitat i ha assegurat que els comptes han de servir perquè "la gent visqui millor".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 no soy nadie, barcelona, 19/01/2020 - 19:28

Después de que el iluminado diga que "una mierda" y sus acólitos (sodomizadores de ganado lanar) diciendo que o nos dais lo que queremos o hacemos efectivo el "me importa un comino" de aquella desquiciada, lamento decir que al PSOE no le quedan más vías que "explorar". Elecciones otra vez. Eso sí, aquí TODOS SON CULPABLES.

#10 El Sifoner, Castelló, 19/01/2020 - 11:29

(Pere Aragonès, ha afirmado que sólo ejercerán la autodeterminación "si la mesa de diálogo no avanzara") Lo que da a entender que la la ejercieron anteriormente. Si de verdad la ejercieron, lo hicieron en dos ocasiones, la primera para marchar de España y la segunda para volver a integrase en ella. ¿Ahora quieren hacer, lo mismo?

#8 Flanagan, Tabarnia City, 19/01/2020 - 10:57

Uy que malotesss,venga valientes,aún no estáis todos en el trullo y os queremos a todos dentro.

#7 Lo tortosi, Tortosa, 19/01/2020 - 09:17

Qui t'ha vist i qui et veu Rufian. Criticaves als que se volien vendre per 155 monedes de plata i ara resulta que tu té vens per un plat de llenties. L'independentisme que encarneu tots los del Procés fot fàstic fins a les mosques.

#6 albert, El Vendrell, 19/01/2020 - 08:44

Ni cas a aquests botiflers... a les properes eleccions ni un vot per aquests traidors.