Publicitat
Política · 30 de Maig de 2018. 10:09h.

ERC donarà suport a la moció de censura del PSOE contra Rajoy

Rufián: "fer fora lladres i carcellers de Moncloa no és una opció, és una obligació"

ERC donarà suport a la moció de censura del PSOE contra Rajoy

Gabriel Rufián

Esquerra donarà suport a la moció de censura del PSOE contra Mariano Rajoy. Així ho ha afirmat el portaveu adjunt d'ERC, Gabriel Rufián, que malgrat dir que als republicans li fa la mateixa gràcia que als socialistes votar junts, "l'obligació" dels republicans és fer fora els "lladres" i "carcellers" de La Moncloa.

"En nom dels precaris, els exiliats, els preferentistes, els pensionistes, els empresonats, els apallissats, les feministes, de tots aquells que són decents en aquest país: dimiteixi, vagi-se'n", ha estat el missatge de Rufián al president del Govern espanyol, MarianoRajoy, durant la sessió de control al Congrés dels Diputats. El president espanyol li ha respost que no ho pensa fer perquè vol "complir mandat dels espanyols i d'aquesta cambra, sobretot després d'haver aprovat els pressupostos la setmana passada".

Rufián ha aprofitat la seva intervenció per enviar un missatge al PSOE, demanant que eviti fer cas dels barons i d'aquelles persones que diuen "millor amb lladres que amb republicans". "A nosaltres ens fa la mateixa poca gràcia votar amb vostès, que segurament vostès votar amb nosaltres. Però és que fer fora lladres i carcellers de Moncloa no és una opció, és una obligació", ha assegurat.

"No competiré amb vostè senyor Rufián amb bon gust, mesura i moderació", ha comentat Rajoy en una resposta irònica al diputat d'ERC. "Només vull recordar el que he dit abans: La sentència no condemna el govern d'Espanya, el PP ni ningú que ara sigui militant del PP", s'ha justificat Rajoy.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Corrupcions repartides, Bcn, 30/05/2018 - 21:58

El partit que vol substituir Rajoy és aquell que es fotía a la butxaca els diners destinats al ERES, al aturats i s'ho gastaven en drogues, mariscades i puticlubs. Doncs naturalment que aixo no neteja el PP, ni de lluny, pero posats a substituïr cal algú que no sigui tant podrit com els que volen fotre fora.

#14 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/05/2018 - 21:47

Que cachondo el Rufián. Es su obligación moral echar a los ladrones de la Moncloa, pero puede gobernar con los ladrones de la Degene. Es más, hasta taparlos cuando se han propuesto comisiones de investigación. Más aún, votar a un fascista de presi. Rufián, para decir lo que dices primero hay que ser coherente. Es mucho pedir, claro.

#13 joan, manresa, 30/05/2018 - 16:33

El Casal,16:34 h.--Sí clar...,i per axó pactarem amb el PSOE una sortida del Govern a tant de corrupte i de carcellers....,per posar-hi altres carcellers que ens han pres a CATALUNYA....,per pixar i no treure gota..(amb perdó).El Sr.Sanchez va ser també impulsor i avalador del 155...,ens a insultat i menyspreat i are li lleparem, el....,;fàstic!

#12 una pregunta, Tarragona, 30/05/2018 - 15:44

Por cierto, ¿Qué hacen esos todavía en el congreso del "Reino de España" ? ¡¡¡Venga a pastar !!!

#11 pepe, andorra, 30/05/2018 - 14:24

por una España de todos, la escuela en español....