Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 13:09h.

ERC dubta del nacionalisme de CiU

Simó diu que "els seus atacs es fan molt estranys en un partit nacionalista" i alerta sobre un pacte amb el PP

ERC dubta del nacionalisme de CiU

Ridao, Tardà i Simó

La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha valorat la conferència econòmica que va pronunciar el cap de l’oposició, Artur Mas. Simó, per una banda, s’ha felicitat de "que el primer partit de l’oposició també vingui a les tesis de la necessitat de sumar en temps de crisi". I, en aquest sentit, ha considerat que "aquest és el missatge que hem de donar a la ciutadania de Catalunya".
Per altra banda, "donades les propostes de caire molt liberal o de dretes" i "els atacs que han coincidit aquests dies amb la conferència d’Artur Mas", uns atacs "que es fan molt estranys en un partit que s’autoproclama nacionalista" a "les bases de la llei del cinema o als projectes de
projecció internacional de la Generalita", Simó ha considerat que CiU "prepara el terreny per un pacte de suport al PP a l’Estat davant la desestabilització del PSOE". Per la qual cosa ha afirmat, sobre aquest objectiu, que "amb Esquerra, que no hi comptin".
"Per un pacte per sumar a Catalunya, sí", ha insistit la portaveu independentista, "però per anar preparant el terreny per un pacte que no seria precisament la primera vegada que es dóna a la història recent de Catalunya amb el PP a l’Estat, amb Esquerra no hi comptin".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Sergi Alzuria, Barcelona, 17/03/2009 - 20:15

Els que parlen de CiU PP són mentiders moguts per la por d'haver venut el pais al PSOE i els que s'ho creuen que s'ho facin mirar.

#12 Joan Andreu, Rubi, 17/03/2009 - 19:02

Ja ho sabiem, CIU i PPC son els mateixos.

#11 Lluis, Vilanova, 17/03/2009 - 17:06

De que dubtes els del càrrec? ells que han fet president al PSOE, que han de demanar permis al PSOE a Vilafranca, i no els donen permis per votar amb la CUP i CiU; sino perden els càrrecs i sous; quina vergonya

#10 Lluis K, Sant Pol de mar, 17/03/2009 - 16:08

Simó, no siguis bleda, reina...
Ja no us creiem a vosaltres i a sobre busqueu l'enfrontament. Aneu ben perduts, Simó... Ben perduts

#9 NIKO, bcn, 17/03/2009 - 15:49

\"que no hi comptin\", espero que així sigui, perquè amb aquesta gent no es pot anar enlloc, a pastar fang E.