Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2022. 20:08h.

ERC: “el cas de Borràs no és repressió”

Els republicans insinuen que la presidenta del Parlament ha de dimitir

ERC: “el cas de Borràs no és repressió”

La secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, en roda de premsa, ha afirmat que “el cas de Borràs no és repressió, hi ha acusacions de mala praxi". Vilalta ha dit que la dirigent de Junts “n’ha de ser conscient: qualsevol decisió que prengui no pot ser separada del fet que és presidenta del Parlament”.

"És la presidenta del Parlament i no pot actuar només com a persona individual. És la màxima representant d'aquesta institució i ha d'actuar preservant la institució i el prestigi, i defensant-ne l'exemplaritat i honorabilitat”, ha dit.

També ha recordat que el reglament del Parlament estableix que quan a un diputat se li obre judici oral per casos de corrupció ha de quedar suspès i que aquest s'aplicarà a Borràs "quan pertoqui". També li ha demanat que ”no arrossegui el Parlament i l'independentisme" a un procediment judicial "tacat d'acusacions de corrupció”. "Borràs ha de prendre decisions", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pregunto jo, Tarragona, 05/07/2022 - 04:05

Tindran algo que veure ERC&PEDRO SANCHEZ en el tema de la Borras ???

#6 A.Bcn, Barcelona, 04/07/2022 - 23:25

Demasiado tarde para intentar salvar la dignidad del Parlament. Muchos años de hacer lo que os apetece imponiendo mayorías absolutas donde eran necesarias mayorías reforzadas y de bloquear su funcionamiento. Lo único que nos va a satisfacer es la supresión de la autonomía y la transformación del Parlament en una pista de patinaje sobre hielo.

#5 Xarnegu agraït, Bar elona, 04/07/2022 - 23:20

Els i les d'esquerra fent de fatxes.

#4 Nyordu de Tractòrieeee, Osoneee, 04/07/2022 - 23:12

Però què diu aquesteeeee areeee???!!!???
I tant que és repressió !!!!!!!!
Un ja no pot robar tranquil !!!!!!!!!
Ens volen aixafar !!!!!!!

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/07/2022 - 22:47

Uy lo que ha dicho!!!! A más de un indepe le va a explotar la cabeza al no poder aplicar su mantra de cabecera. Estem perduts!!!!