Publicitat
Política · 7 de Gener de 2020. 13:47h.

ERC els hi diu "botxins" als diputats del PSOE

Montse Bassa: "M'importa un rave la governabilitat d'Espanya"

ERC els hi diu "botxins" als diputats del PSOE

La diputada d'Esquerra al Congrés, Montse Bassa, s'ha dirigit a Pedro Sánchez com a "familiar d'una presa política catalana" i li ha dit que "no sé si es fan una idea de el dolor, la ràbia i la impotència que han generat en les nostres famílies". "Ens han robat temps i un tros de vida", ha sentenciat.

"També vostès són botxins perquè està a les seves mans fer i canviar les lleis" i ha assenyalat que "sé que la meitat d'aquest hemicicle s'alegra del nostre dolor i fins i tot ho voldrien encara més gran". En aquest sentit, ha dit que "aquest sentiment defineix la seva misèria i el seu concepte de democràcia".

Bassa ha manifestat durant la seva intervenció que "el PSOE ha estat còmplice de la gran mentida sobre la violència a Catalunya" i ha afirmat que "m'importa un rave la governabilitat d'Espanya".

Sobre aquest punt, ha exposat que "la indignació em faria votar 'no' a un PSOE còmplice en la repressió, però quan visito els presos a través del vidre em recorden que creiem en el diàleg i que volem una República Catalana des de la cordialitat ".

Finalment, ha expressat que "des d'un gran escepticisme i fidel a una ideologia pacifista i feminista, avui votem l'abstenció per donar-li aquesta oportunitat a l'diàleg". "I reivindiquem la llibertat immediata de Junqueras i la nul·litat de la sentència", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#40 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 08/01/2020 - 23:01

Una fanática, de un partido de fanáticos, miembro de una familia de fanáticos que va a decir? Pues escupir toda la bilis y veneno que sea posible por la boca. Si este país fuera Turquía como la borregada repite ya estaría ella también en la cárcel.

#39 K3nny, Bcn, 08/01/2020 - 11:01

Ésto es como comentó alguien por aquí : Cuando hablan de represión, lo que en el fondo quieren decir es que la Ley no nos permite hacer lo que nos sale de los pebrots. Por mi que se pudran en la cárcel los criminales.

#38 Xisxes, Barcelona, 08/01/2020 - 06:52

Ha sido el último teatrillo de erc antes de votar para contentar a la garrulada indepe.

#37 Rufiansky, Amer de la Barca, 07/01/2020 - 23:14

Familiar de una golpista. No se enrede sra.

#36 Joan Carles, Barcelona, 07/01/2020 - 20:54

A mi m'importen un rave els separatistes comdemnats pels tribubals.