Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2018. 16:24h.

ERC encoratja a fer "befa" dels Segadors i la senyera

Gómez del Moral: “com me n’alegro que ens puguem riure dels símbols nacionals”

El diputat d'ERC Gerard Gómez del Moral ha afirmat que se n'alegra que es pugui fer "befa" de la senyera i dels Segadors. "En aquest país podem fer broma dels nostres símbols nacionals" ha manifestat Gómez del Moral en la comissió de control de CCMA.

"I com me n'alegro, com me n'alegro que en aquest país ens puguem riure dels nostres símbols nacionals, que puguem fer befa de la nostra senyera, com me n'alegro que puguem fer befa del nostre himne nacional i que no passi res" ha celebrat el diputat d'ERC, que ho ha contraposat amb la situació a la resta d'Espanya.

"Perquè tenim l'exemple de l'Estat espanyol, on un periodista per fer un gag amb la bandera nacional d'Espanya, la majoria de les empreses d'aquell programa han cancel·lat el seu patrocini, han rebut amenaces de mort, cancel·lacions en teatres, insults per terra mar i aire i fins i tot l'ha denunciat la Policia, per haver fet befa amb la bandera nacional" ha lamentat Gómez del Moral. "Des d'aquí li vull enviar tota la meva solidaritat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#34 Tabarnés puro, Barcino, 25/11/2018 - 07:14

Claro, Amoral. Aquí no es que no se pueda hacer burla del himno ni de la bandera regional, es que ni tan siquiera te permiten no cantarlo: TVen3 te pone a los comisarios políticos a ver quién lo ha cantado y quién no. Juas!

#34.1 opinador, Barcelona, 25/11/2018 - 13:01

y luego les pintan los coches y les pinchas las ruedas, aunque con una sonrisa, eso sí

#33 Rogeli, Tornabous, 24/11/2018 - 16:48

Del Moral......pasí pel catalizador de cognoms si us plau......de Del Moral a el Amoral, ........gamberreando por Catadisney.

#32 Érika, Terrassa, 24/11/2018 - 16:16

Estos mucho bla, bla, bla, pero luego te quieren partir la cara si quitas un lazo amarillo

#31 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 24/11/2018 - 15:43

Hace muy poco de la polémica que los periodistos de TV3 crearon al comprobar que los diputados de C's en el Parlamento Autonómico no cantaban Els Segadors. Y la crítica no venía entre risas, precisamente. Memoria de pez, Sr. Gómez. ¿O se llama disonancia cognitiva?

#30 ..."HUMANIDAD" ??? ...hacia "quienes"??? ...hacia los separatistas GOLPISTAS ???..., ...¿Acaso los 'separatas' tienen HUMANIDAD hacia los alumnos CATALANES que se sienten ESPAÑOLES?..., 24/11/2018 - 14:07

..."HUMANIDAD" ??? ...hacia "quienes"??? ...hacia los separatistas GOLPISTAS ???...

...¿Acaso los 'separatas' tienen HUMANIDAD hacia los alumnos CATALANES que se sienten ESPAÑOLES?...

...los alumnos CATALANES que se sienten ESPAÑOLES...SUFREN y PADECEN..."día RERE día"...

ESCARNIO por parte de sus profesores...