Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 11:30h.

ERC encoratja el jutge a actuar contra CiU

Vigo: "Ara, a qui li toca fer la feina és al jutge, que s'ha d'espavilar i començar a treballar"

ERC encoratja el jutge a actuar contra CiU

Pere Vigo, presidint la comissió d'investigació

El diputat d'Esquerra i president de la comissió d'investigació sobre el cas Palau, Pere Vigo, ha demanat al jutge que porta el cas a actuar contra CiU. "Crec que ara a qui li toca fer la feina és al jutge Juli Solaz, que s’ha d’espavilar, i començar a treballar de veritat", ha dit en una entrevista a RAC1.

Sobre la comissió de control, Vigo ha manifestat que "la Comissió no es va crear perquè sí. Es crea perquè hi ha uns papers i unes dades sospitoses" i ha afegit que "és un exercici de transparència. La gent ha pogut saber de primera mà què passava al Palau". Per això defensa que "la feina de la Comissió va ser encertada" i insta CiU a "donar explicacions".

Per últim, sobre l'informe d'Hisenda, ha assenyalat que "corrobora les conclusions de la Comissió i desmunta la teoria de Convergència, definitivament, que això era una conspiració".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 JoanMarti, Terrassa, 06/08/2010 - 00:00

ERC nomes treballa per ella, no com altres, el Psc ha estat el mal menor per un partit amb ganes de fer coses i amb nomes 20 diputats, cosa que Ciu amb majoria no era capaç, Ningu recorda amb qui pactava Ciu quan era al Gobern?? Psoe i Pp i seguira pacta

#11 glorieta, Lleida, 05/08/2010 - 23:19

Aquest personatge inepte i partidista, tal com s'ha vist en la Comossió de la vergonya, crec que no té dret a opinar després del paper que ha fer en dita Comossió. Partidista i tendenciós total.

#10 Francesc, Mataró, 05/08/2010 - 20:56

Ja se sap que ERC és la titella del PSC

#9 Jordi Tallaferro, Barcelona, 05/08/2010 - 19:52

Cal netejar la política de corruptes i galifardeus..Si n'hi ha a CDC, doncs s'els ha d'apartar a tots es diguin com es diguin. Poden aprofitar per fer una lllei d'incompatibilitats polítiques i jubilar d'una vegada els aprofitats del franquisme.

#8 LLUC, Us resten 2 telenotícies sociates de TV3, 05/08/2010 - 15:59

Fa anys, Guerra feia la feina bruta al PSC-PSOE contra CiU perquè no podia ser que SEMPRE guanyés les eleccions catalanes. Més tard, Felipe va fitxar Mena i Jiménez Villarejo per fer el mateix. Ferran i Zaragoza no ho varen aconseguir. I ara tenim ER !