Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2010. 15:06h.

ERC ensopega amb les noves tecnologies

El projecte estrella, l'operador neutre, només es desplegarà a les Terres de l'Ebre

El projecte estrella d'ERC en matèria de noves tecnologies, un operador neutre per facilitar l'accés a internet, haurà d'esperar. A diferència de la Llei del Cinema o la de Vegueries, Esquerra no ha aconseguit impulsar-ho abans que s'acabi la legislatura per "raons pressupostàries", segons ha admès el propi conseller Huguet, en roda de premsa.

L'operador neutre era una de les apostes del secretari de Telecomunicacions, Jordi Bosch, per aquesta legislatura, però la Xarxa Oberta -el seu nom oficial- es desplegarà inicialment només a les Terres de l'Ebre amb un total de 696 edificis i 96 municipis connectats.

La Xarxa Oberta havia de facilitar l'accés a internet per banda ampla a gran velocitat i s'havia plantejat com un operador neutre enfront de la resta d'empreses de telcomunicacions -de Movistar a Orange entre d'altres- que han apostat majoritàriament per l'ADSL.

El secretari de Telecomunicacions, Jordi Bosch, amb Puigcercós a Núria
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marc, Tarragona, 05/08/2010 - 10:36

Quants municipis diu que tenen les Terres de l'Ebre? Qui ha donat la dada? O és un error tipogràfic o el govern o coneix el territori.

#3 JoanMarti, Terrassa, 04/08/2010 - 00:09

Eiii, si regalem a la força 60.000.000 E/dia a espanya tambe podem regalar alguna cosa a qui defensa la nostre llengua.

#2 Boadella vuelve a casa aunque no sea navidad, Vic, 03/08/2010 - 19:18

hemos de reconocer que la ley del cine, de vagueries y sobre todo la prohibicion de toros eran de vital importancia y regalar dinero publico a omniu y eliseu climent.boadella qué razon tenias esto del nacionalismo es como una enfermedad

#1 Marta, Sabadell, 03/08/2010 - 17:49

Es normal. Estos señores sólo se han dedicado a trabajar para ellos, su partido y han llenado la Generalitat de amigos. Bosch y Checa, ¿hasta cuando todo lo que estáis haciendo?.