Publicitat

Manté de moment el no a Pedro Sánchez

ERC es fa pregar

ERC es manté en el no a investir Pedro Sánchez després de la primera reunió de dues hores i mitja entre PSOE i els republicans per mirar d'arribar a un acord que desbloquegi la investidura. Tot i així, ambdues formacions han coincidit en la "necessitat d'abordar políticament un conflicte que és, essencialment, de naturalesa política" i s'han emplaçat a una nova trobada entre equips negociadors el proper dimarts 3 de desembre al Congrés dels diputats.

Els republicans han anunciat en un comunicat que ambdós partits polítics "comparteixen la necessitat de poder reprendre la via del diàleg entre partits i institucions, així com implicar en aquest a la societat civil".

Els republicans també apunten que han traslladat a l'equip del PSOE que la solució "passa per una taula de negociació que es fonamenta en quatre pilars: que sigui entre governs, sense apriorismes ni temes vetats, amb calendari i amb garanties de compliment".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Didac B., Barcelona, 30/11/2019 - 18:34

El partit dels sediciosos ens faria un favor a tots votant no, perque el Sanchez Castejon amb la por que te al cos i que se li notava quan va rebre "el abrazo del oso" del coletes, abans de repetir eleccions es llençarà als braços dels constitucionalistes, com ha de ser en un pais civilitzat. I amb terceres eleccions tindrem pau i ordre amb Vox

#8 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 29/11/2019 - 15:37

Si la cosa es facil, que los manden a la mier da que tardan dos minutos en bajar propuestas

#7 Novoa, Tabarnia, 29/11/2019 - 11:26

España es el pais mas curioso del mundo. Es el único en que los partidos autodenominados de izquierdas negocian, colaboran y asumen los postulados de unos partidos de extrema derecha, reaccionarios, racistas, xenofobos.

#6 Eduardo González Palomar, Manlleu, 29/11/2019 - 11:23

Última oportunidad para aquellos cándidos que creen que negociar con totalitarios independentistas va a traer algo bueno a los catalanes honrados y al resto de españoles:
http://eduardo-gonzalez-palomar.blogspot.com/

#5 Eduardo González Palomar, Manlleu, 29/11/2019 - 11:05

¿Acaso hay mucha diferencia entre esta extremísima derecha independentista, que exhibe también su aguilucho, y ese partido que ahora en “Madrit” por razones estrictamente partidistas es encuadrado en la “izquierda” y el “progresismo” (8 fotos)?:
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157711862658271