Publicitat

Torrent no accepta la delegació de vot presentada per JxCat perquè no està signada pels diputats afectats

ERC es planta

Torra i Aragonés, durant el debat de política general Foto: Parlament de Catalunya (Job Vermeulen)

JxCat ha presentat un escrit a la mesa en què comuniquen que els diputats processats per rebel·lió mantenen la persona en qui van delegar el vot a l'abril. L'escrit el presenta el portaveu del grup, Albert Batet, que és qui expressa que seguirà votant en nom de Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sánchez i Carles Puigdemont.

En el document, Batet fa referència al rebuig que va fer el ple dimarts passat de les suspensions decretades pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, però no fa servir la fórmula que, per exemple, van emprar els diputats d'ERC Oriol Junqueras i Raül Romeva. Ells designaven al portaveu republicà, Sergi Sabrià, perquè exercís a partir d'ara els seus drets parlamentaris.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha comunicat que veu un error de forma en l'escrit presentat per JxCat, perquè els diputats afectats per la suspensió són els qui haurien de presentar l'escrit i demanar que es mantingui la delegació, en comptes que el presenti el mateix Batet.

JxCat defensa que els diputats no han de presentar cap escrit perquè "el ple ha decidit que els diputats no estan suspesos. És per això que, ara per ara, estan en l'aire les votacions previstes per aquest dijous al final del debat de política general.

Ara la Mesa haurà d'abordar aquesta qüestió i caldrà per veure si JxCat tindrà la voluntat de presentar aquests documents abans del ple perquè Torrent està disposat a donar un marge de temps  -el ple podria començar a la tarda- perquè l'enviïn abans de les votacions.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 «azulgrana», =Nou~Camp=, 04/10/2018 - 17:30

https://www.lasvocesdelpueblo.com/el-tribunal-europeo-rechaza-la-querella-del-independentismo-contra-espana/

El Tribunal Europeo

de DERECHOS HUMANOS

de ESTRASBURGO...

RECHAZA

la QUERELLA del independentismo

CONTRA ESPAÑA...

#22 «azulgrana», =Nou~Camp=, 04/10/2018 - 17:15

...ZASCA en toda la CARA a los 'separatas'...
...en la 1ª SENTÈNCIA d'ESTRASBURG sobre el "1-O"...

El Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) defensa la resposta donada pel Tribunal Constitucional (TC) ESPAÑOL a l'incompliment de les seves resolucions per part dels 'participants' en el IL·LEGAL i FRAUDULENT" 1-0"...

#21 Galba, Bcn, 04/10/2018 - 16:54

Para aquellos que podáis estar intrigados por la permanente sonrisa del I telectual brutal Torra, deciros que no es cínica ni jesuitica (ambas se parecen mucho), ni estúpidamente burleta, sino clínicamente hebefrenica.

Niños y niñas, buscad el significado en los diccionarios, no en los apuntes de la CUP o ANC.

#20 Rasca, Castelldefels , 04/10/2018 - 16:45

Ahora solo hace falta que JXCAT y ERC hagan un suicidio colectivo......

#19 Andreu, Mataró, 04/10/2018 - 16:24

De que riu aquest carellot que ens està destruint Catalunya en benefici de les màfies?