Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2020. 14:32h.

ERC es rebota contra JxCat

Vilalta acusa els seus socis de Govern de diferenciar entre "independentistes bons o dolents"

ERC es rebota contra JxCat

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, en roda de premsa, ha lamentat que "hem vist com aquest cap de setmana JxCat ha començat la precampanya electoral tornant a carregar contra ERC, i això ens entristeix i creiem que és irresponsable". Vilalta ha condemnat "aquesta espiral de retrets, aquesta espiral de confrontació entre l'independentisme".

"Fem un flac favor a la fortalesa de l'independentisme si algú el que fa és criticar als independentistes. No ens trobaran mai jugant a independentistes bons o dolents", ha apuntat. "Demano responsabilitat a totes les forces independentistes per abandonar aquest joc de retrets que és innecessari i no ens porta enlloc", ha afegit.

Finalment, ha considerat que "que hi hagi taula de negociació és més important que hi hagi mediador". També ha manifestat que "esperem que la data i el calendari que es desprengui pugui ser fruit d'un acord, en la lògica que quan vam consensuar som més forts".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 arm, figueres, 10/02/2020 - 15:56

feu pena tots 2 partits, la gent us importa una m. , nomes us interessan els interessos del partit , sou politics professionals que nomes mireu per els interessos del partit, gracies a vosaltres han marxat 4000 empreses , a veure si un dia la borregada desperta i us demana responsabilitats

#2 Indepes de 1@ i de 2@, Barcelona, 10/02/2020 - 15:34

Jajajajajaja, la primera classificació: espanyols dolents, catalans bons, la segona catalans bons i dolents i la última indepes bons, indepes dolents. La confrontació que ha creat l'independentisme dins la societat catalana i entre ells mateixos, no té perdó, Què volen aquesta gent!!!!!

#1 EduardR, bcn, 10/02/2020 - 14:52

Ara veniu amb això... us recordo que el repartiment de bons i dolents catalans es un pràctika.. marka de la kasa Convergent. El tema de Bèsties amb Forma Humana... ja ho parlem un altre dia...