Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 17:21h.

ERC està "perplexa" pels retrets de JxCat

Sergi Sabrià assegura que "això no és seriós"

ERC està "perplexa" pels retrets de JxCat

El portaveu parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià

El portaveu parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià ha assegurat que "estem perplexos" pels retrets i les queixes de JxCat per la decisió del president del Parlament d'impulsar una demanda de mesures cautelars al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) i ha afirmat que "això no és seriós, no és just ni és de rebut".

"Avui el president del Parlament ha fet un nou pas per defensar el dret de tots els diputats i en concret el de Puigdemont. Ho ha fet en resposta a una petició del mateix Puigdemont, avisant que recorreria a totes les instàncies per garantir els drets de Puigdemont, per això es presenten al·legacions al TC i es vol impulsar demanda de mesures cautelars al TEDH" ha explicat el portaveu dels republicans. Sabrià ha apuntat que el vicepresident primer de la Cambra i membre de JxCat, Josep Costa n'estava al corrent i no va oposar-se. "Abans de fer-ho públic Torrent ho comunica a Josep Costa, membre de JuntsxCat, sense que hi hagués per part d'ell cap mena d'oposició, és una idea del grup JxCat que el president ha decidit posar en pràctica". 

Sergi Sabrià ha manifestat que "estem perplexos, que quan Torrent fa la seva proposta també s'endú retrets i queixes, això no és seriós, no és just ni és de rebut". El portaveu dels republicans ha demanat "a totes les parts que es treballi amb el màxim rigor les propostes que es fan, que treballem amb discreció, que acabem amb les filtracions, amb els intents de desgastar-nos". 

Sabrià ha lamentat que "no pot ser que quan es fa una proposta i Torrent la porta a terme es facin retrets, quan és la seva proposta. Cal acabar amb aquesta manera de treballar" ha dit. "Treballem les propostes de manera seriosa, no una al matí i una altra a la tarda i a través dels mitjans" ha demanat el portaveu republicà. 

Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Barcelona is Not Catalonia, Tabàrnia, 14/02/2018 - 12:46

És completament normal que entre els 3 partits de la ultra-dreta nacional-separatista-tribalista-supremacista catalana (CUP, ERC, JxC) hi hagin discrepàncies ara que pinten maldades per la banda del 3%. Sense respecte a les lleis no hi ha democràcia. Bona sort colpistes!

#7 Joan Ramon, Barcelona, 13/02/2018 - 21:55

Ja n'hi ha prou !! Prou de jugar amb el país !!

#6 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 13/02/2018 - 21:35

"El abogado de Carles Puigdemont denunciará a todos aquellos que se mofen de su cliente. Jaume Alonso-Cuevillas, abogado de Carles Puigdemont, ha asegurado que su cliente denunciará a todos aquellos que se rían del prófugo de la Justicia española a través de Internet."

casoaislado.com 13-3-2018

LLastima que el barroerisme no sigui delicte.

#6.1 valenti, Tarragona, 14/02/2018 - 01:45

Això va de llibertat d'expressiò, segons un aclamat estadista.

#5 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 13/02/2018 - 20:49

"Oriol Junqueras lesiona de una patada a un atracador de bancos en la cárcel"

Marca .com 12-2-2018


Veieu com te rao el magistrat Llarena ? Entalegat i tot es un perill.

#5.1 Jordi br, L'h, 13/02/2018 - 23:11

Jugant a futbol !!!! Com podeu mentir tant i mirar-vos deprés al mirall?

#4 cata...quee, Montcada i Reixac, 13/02/2018 - 20:09

de mamones a mamones...presionasteis al fugao..y ahora el fugao con Apolo Pujol..os la devurlve.