Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2009. 21:11h.

ERC estreny llaços amb un partit gal·lès

Marta Rovira es reuneix amb un diputat del Plaid Cymru

ERC estreny llaços amb un partit gal·lès

Adam Price i Marta Rovira a la seu d'Esquerra

La secretària de política internacional d’Esquerra, Marta Rovira, s’ha reunit aquest divendres amb el diputat del Plaid Cymru al Parlament Britànic per Gal·les, Adam Price. Aquesta trobada s’emmarca en el seguit de contactes que Esquerra manté amb partits europeus afins, com ara el Plaid o l’Scottish National Party. "En el context de precampanya de les eleccions europees", ha afirmat Rovira, "Esquerra no només treballa per construir una coalició electoral, sinó també per actualitzar els contactes a nivell europeu".

Aquesta reunió, segons ha apuntat Rovira, ha servit per "acordar objectius comuns que tenim com a país i que ens interessa defensar en el context europeu". Entre d’altres coses, Price i Rovira han parlat sobre el dret a decidir, l’oficialització de les seleccions esportives, la llengua i la promoció internacional de Gal·les i Catalunya. "És sumament important", ha dit la secretària de política Internacional, "reunir-nos amb partits que estan governant en els seus països per compartir experiències i aprenentatges en l’àmbit de l’acció de govern".

Price s’ha mostrat molt interessat en com s’estan portant des d’Esquerra les negociacions sobre l’Estatut, sobretot en el tema del finançament, i ha coincidit amb Marta Rovira que cal enfortir les relacions bilaterals, "atès que tenim projectes afins tant des del partit com des de l’àmbit governamental".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 MARC-SABATES.COM, Barcelona NACIO CATALANA //*//, 08/02/2009 - 00:18

El meu Pais és la Catalunya //*//
espanya , llamp que te cremés .
INDEPENDENCIA
MARC-SABATES.COM

#8 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 07/02/2009 - 20:04

Deu els cria, i els fatxendes-garrulos-provincians, es junten...

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#7 amoscaciques, girona, 07/02/2009 - 15:43

Permeteu-me q faci una pregunta a en MARC SABATÉS....escolta noi, tu, quan anaves a cole...no t van ensenyar a escriure res més??? has provat d´anar a classes per adults al vespre?

#6 Dafyd, Barcelona, 07/02/2009 - 14:50

El Plaid és un partit socialdemòcrata i independentista, agermanat amb l'SNP i ERC. Se l'ha acusat de ser massa d'esquerres, i de primar l'eix social al nacional al pactar el govern amb el Labour Party of Wales...

#5 Pako, Santako, 07/02/2009 - 13:32

ERC estreny llaços amb partits de dretes...está bé sapiguer-ho...