Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2010. 16:31h.

ERC evita agrair els serveis prestats a Sáez

Cap partit se'n recorda de l'expresident de la CCMA

ERC evita agrair els serveis prestats a Sáez

Carmel Mòdol, d'ERC, i Joan Ferran, del PSC, en una foto d'arxiu

La dimissió de l'expresident de la CCMA Albert Sáez encara cou, sobretot a Esquerra. Cap partit se n'ha recordat d'ell en la primera sessió de la comissió de control parlamentari després de la seva renúncia. L'únic que l'ha esmentat fugaçment ha estat el seu successor provisional, Roger Loppacher, que sí que ha tingut paraules pel seu predecessor en la seva primera intervenció.

A més el silenci ha estat premeditat. Abans de començar la sessió, en petit comitè, el president de la comissió, Joan Miquel Nadal, de CiU, ha afirmat que se li haurien d'agrair els serveis prestats, una fórmula habitual de cortesia en aquests casos.

La portaveu de CiU, Joana Ortega, ha manifestat aleshores que hauria de ser Esquerra, que el va proposar pel càrrec, però el propi Carmel Mòdol, d'ERC, ha afirmat que "ens ho podríem estalviar". Cap dels portaveus parlamentaris que han intervingut en la sessió, ni tan sols els del Govern, han recordat en efect la tasca de Sáez, ara director adjunt d'El Periódico, al capdavant de la CCMA.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 MJ, Lleida, 10/04/2010 - 21:03

Com voleu que hi hagi algun comentari si la majoria de polítics fan pena quan arriben a segons quines esferes? No se m'acut gairebé res més que "fàstic, fàstic i molt fàstic per la tropa que mana -no pas governa- a Catalunya".