Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2020. 16:41h.

ERC exigeix a JxCat que trenqui amb el PSC

Anuncia una moció de censura si la presidenta de la Diputació no dimiteix

ERC exigeix a JxCat que trenqui amb el PSC

El portaveu d'ERC a la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, ha anunciat que presentarà una moció de censura contra la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, si no dimiteix després que, aquest dijous, hagi estat detinguda pel cas del Consell Esportiu de l'Hospitalet. Guiteras també ha exigeix a JxCat que trenqui el pacte que té amb el PSC.

"Exigim a Junts que trenqui el pacte i ens posem a treballar per capgirar la situació i per posar la Diputació de Barcelona al servei de la ciutadania", ha exposat Guiteras, que ha remarcat que "la tercera institució del país ha d'estar neta".

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, també s'hi ha pronunciat i ha dit que "qui recriminen a ERC un pacte fals amb el PSC són aquells que mantenen cada dia un pacte real amb el PSC". Rufián ha afegit que "ho van fer amb la Diputació i si poden ho faran amb la Presidència". "Només una gran victòria d'Esquerra aquest 14F ho pot evitar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 11/12/2020 - 12:08

Ha dimitido ya Laura Borràs (no, se le premia además) Dimitió el Sr. Torra, no (lo inhabilitaron) Ha dimitido Pablo Iglesias (caso Dina) no, y así una larga lista (sea del color que sea) Lo dicho siempre, doble vara de medir a la hora de pedir responsabilidades.

#6 electra, Barcelona, 11/12/2020 - 09:21

MARCIAL de Santa Coloma, és usted un adonis? o quizás un chenófago? Facha seguro...

#4 Marcial, Santa Coloma, 10/12/2020 - 21:41

Rufián teme un pacto de jxcat con el PSC. PaPuchi recela de un pacto de ERC con PSC. Caray con Iceta, se ha convertido en el objeto del deseo, quien le iba a decir a sus 60 años y 163 centímetros de altura. Los feos también los enamoran, aunque maduros, con permiso de la udef.

#3 Leonidas , Santa Coloma , 10/12/2020 - 21:11

Que revisen bien las cuentas de la Diba del último año porqué han vuelto todas las "viejas glorias" del PSC de hace una década de cuando el asunto de las "mochilas" .

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/12/2020 - 19:51

Es fantastic veure els trespercentistes i els pederastes apunyalantse en viu i en directe els uns als altres com dues cunyades pel control del boti.

Clar que la cosa no es baladi. El guanyador es quedara com sempre amb el caviar i el jabuguito i l´altre s´harua de resignar, tambe com sempre, amb els macarrons i el Don Simon. Poca broma.