Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2013. 18:32h.

ERC fa el ronso amb els Pressupostos

Rovira diu que no hi donaran suport "si ensorren el país"

ERC fa el ronso amb els Pressupostos

Marta Rovira, amb Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

La portaveu del grup parlamentari i secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, ha insistit que la seva formació no donarà "suport" als Pressupostos "si ensorren el país". Tot i això ha reiterat que "no girarem l'esquena ni al Govern ni a Catalunya".

Rovira, a pregunta d'e-notícies en roda de premsa al Parlament, ha explicat que "no donarem suport a uns Pressupostos que avui dia no coneixem i no donarem suport a uns Pressupostos que ensorren el país".

"Però davant d'aquest escenari actuarem amb la màxima responsabilitat com hem fet des del passat 25 de novembre", ha afegit abans d'explicar que "això vol dir que no donarem l'esquena ni al Govern ni al país i això vol dir que es poden obrir múltiples escenaris".

Segons Rovira, "estem aquí per ajudar la gent. No tot comença i acaba amb els Pressupostos, malauradament". La portaveu d'ERC també ha anunciat que "aquesta setmana" començaran a reunir-se amb CiU per "parlar de les xifres".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, bcn, 04/04/2013 - 18:53

Una Generalitat en fallida total
L'altre factor són els immensos pagaments que estan a un punt de caure, en poquíssim dies, sobre la Generalitat. Atès que, repeteixo, l'única font possible de diners és l'Estat.'

#2 BEJOTA, BCN, 03/04/2013 - 19:27

BV Vidro retira su propuesta de ampliar capital en La Seda.

SR. JUNQUERAS:S'EN VAN ELS INVERSORS O NO VENAN (EUROVEGAS9.

#1 Manolo, Barcelona, 03/04/2013 - 19:16

Al final ERC hará lo de siempre

Defraudarnos

Votó a favor de CIU varias veces para evitar que nos den explicaciones sobre sus presuntas corrupciones y ahora quiere ir de defensor de los ciudadanos

Lo único que le interesa es su política de soberanismo. Todo lo de más de "izquierdas" le sobra