Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2022. 10:18h.

ERC fa servir la regidora de Vilassar de cap de turc

Montse Gual dimiteix, però l'ajuntament només admet "manca d'informació" sobre la gimcana sexual

ERC fa servir la regidora de Vilassar de cap de turc

L'Ajuntament de Vilassar de Mar, governat per Esquerra, ha anunciat la "renúncia voluntària" de la regidora de Joventut, Montse Gual, arran de la gimcana amb contingut sexual que es va fer al municipi el passat 22 de juliol i que incloïa proves com col·locar preservatius amb la boca o imitar postures sexuals.

El consistori només admet com a únic error la falta d'informació, no el contingut de la gimcana; i en el comunicat remarca en el comunicat que Gual "no va ser informada" i desconeixia les activitats "concretes" programades durant l'activitat.

Tot i això, la regidora d'ERC diu que assumeix "voluntàriament" la responsabilitat de "no haver reclamat la informació de les activitats" i, per tant, de la "manca d'informació" per als participants i familiars, en un context suposadament lúdic, que els organitzadors consideren activitats formatives en matèria de sexualitat i afectivitat.

La regidora assegura que donarà resposta als requeriments del Síndic de Greuges -que ha obert una actuació d'ofici- i les institucions públiques que ho demanin. L'Ajuntament de Vilassar de Mar torna a demanar disculpes pel "malestar i incomoditat" a les famílies.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Marti, Palafrugell, 13/08/2022 - 11:49

La tal Montse Gual tiene cara de delegada de curso de 4º de ESO.

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/08/2022 - 19:22

¿Vilassar de Mar?
- Bueno, para muchos de ERC es Vilasexual de Mar

#9 Marcial, en tierra de cuñaos, 11/08/2022 - 16:07

Lo peor fue tragar el palo XXL. Se podían haber roto los piños o ahogar.

#7 Masias , Mis posaderas, 11/08/2022 - 13:45

Una pena porque el curso estaba bien organizado. Tenía una parte teórica en el ayuntamiento de Villasar y la prácticas en los puticlubs de la Junquera.

#6 Yomismo, Sevilla, 11/08/2022 - 12:36

VOX denuncia ante la Fiscalía a Montserrat Gual, responsable de la gincana sexual con niños en Vilassar de Mar

https://uccpost.es/vox-denuncia-ante-la-fiscalia-a-montserrat-gual-responsable-de-la-gincana-sexual-con-ninos-en-vilassar-de-mar/