Política · 14 de Maig de 2015. 21:57h.

ERC fa una crida a votar després de la prohibició de les estelades

Els republicans aspiren a desbancar CiU d'Amposta després de 28 anys

ERC fa una crida a votar després de la prohibició de les estelades

Una imatge de Marta Rovira durant l'acte (Foto: ERC)

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha fet una crida aquest dijous a votar a les municipals com a resposta a la decisió de la Junta Electoral Central de retirar les estelades en els espais i edificis púbics.

“Aquesta és la tònica habitual. Ells volen prohibir i nosaltres volem decidir, volem votar, volem llibertat i volem democràcia. El 24 de maig omplim les urnes de llibertat i fem que el nou país neixi des dels ajuntaments i des dels municipis”, ha apuntat.

Rovira ho ha dit durant un acte de campanya que ha tingut lloc a l'Auditori Municipal d'Amposta en què ha fixat com a principal objectiu d'Esquerra en aquestes eleccions municipals: “Posar les institucions al servei dels ciutadans”.

En aquest sentit, ha enumerat quatre prioritats: “fer els pobles i les ciutats de les persones; construir oportunitats; cooperació entre municipis per ser més eficients; regeneració democràtica”.

La número dos d'ERC també ha criticat les últimes decisions del govern espanyol: “Ahir carregaven contra la cohesió social del nostre país carregant-se el model d'immersió lingüística, avui ens prohibeixen la llibertat d'expressió, i avui també coneixem una aberració política que, si es confirma, supera tots els límits i posa en risc la seguretat de la societat catalana i europea”.

“Tenim un ministre d'Interior que destapa l'estratègia policial dels Mossos d'Esquadra”, ha afegit durant un míting per donar suport al candidat dels republicans a Amposta, una localitat on “fa 28 anys que governa el mateix partit i és hora que això s'acabi”, ha destacat el candidat d'Esquerra d'Amposta a les eleccions municipals, Adam Tomàs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 ciutadà, bcn, 15/05/2015 - 12:00

Posar una bandera d'una idea concreta en l'espai públic que es de TOTS, es "voler democràcia". Si aixó ententne per democràcia, la Catalunya indepedendent serà una dictadura sense cap mena de dubte.

#6 VICTIMISME que no falti, Barcelona, 15/05/2015 - 11:28

Que es de BO que ens faixin cumplir la llei
i poguem tirar de VICTIMISME
es la empenta cap a la victoria
i un grapadet de vots mes

#5 Lluna, Tàrrega, 15/05/2015 - 10:25

No crec que per això la gent s'animi més a votar en molts pobles i en el meu també les llistes que s'han presentat són per dir-ho finament patétiques sincerament si després la gent no va a votar que no és queixin per que s'ho tindran ben merescut per no fer les coses com deu mana

#4 arm, figueres, 15/05/2015 - 09:55

i ets pensat que potser hi ha gent que al anar a votar, té altres prioritats que si hi ha la bandera estelada o no, sanitat,educació, no es mes important que si hi ha o no la bandera

#2 manEL, bcn, 14/05/2015 - 23:58

Estos estelados/indepes no se han dado cuenta que su momento ha pasado?.
jajajajajajajajaja. Animo C's, que ya nos queda poco¡¡¡¡¡