Publicitat
Política · 29 de Juny de 2019. 13:14h.

ERC fa volar coloms

Pere Aragonès: "Guanyar la República Catalana és més a prop"

ERC fa volar coloms

El vicepresident de la Generalitat i adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha assegurat que "guanyar la República Catalana és més a prop" i ha dit que “Esquerra està disposada a assumir el lideratge col·lectiu per l’exercici reconegut del dret a l’autodeterminació. Necessitem la República Catalana perquè la nostra societat visqui millor”.

Aragonès ha reivindicat durant el consell nacional del partit que "durant 88 anys Esquerra ha estat a totes les lluites socials i per la igualtat d'oportunitats del país, i també per l’alliberament nacional". "No acceptarem lliçons dels que diuen que els nostres ideals de progrés i justícia social no són suficients", ha advertit.

El dirigent republicà ha demanat "posar la triple victòria d’ERC al servei del nostre projecte polític, el de la igualtat d'oportunitats, el feminisme, la sostenibilitat". "Per fer-ho possible necessitem una República Catalana independent que ja estem construint", ha assegurat.

Finalment, ha apostat aquest dissabte per "posar l'Estat davant el mirall del diàleg" en un procés de negociació amb el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, sobre el reconeixement del dret a l'autodeterminació de Catalunya, segons ha defensat. "Ho farem encara que la repressió segueix trucant a la porta", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#31 Sergi Sergio, Barcelona, 01/07/2019 - 19:46

A estas alturas ya no viene de una mentira mas, la enesima.

#30 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 01/07/2019 - 08:11

lo que no deja de sorprender es la fidelidad perruna de los creyentes hacia quienes de facto no han conseguido absolutamente NADA en ocho años salvo inflar sus cuentas particulares

#29 Trenta, Olot, 30/06/2019 - 19:20

Una diuen l any que be, una altres al 2040, aquest paio.que Ho tenim a tocar...la farsa es desmorona i cada vegada veig mes clar que tot ha sigut fum.

#28 Antonio, Barcelona, 30/06/2019 - 14:13

No sé lo creen ni ellos pero hay que mantener a la borregada en vilo.... Juas,juas,juas.

#26 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/06/2019 - 23:41

"La defensa d'Òmnium admet que va impulsar la plataforma d'observadors internacionals del judici al Procés"

ara.cat 28-6-2019


Aixi els amics de la International Trial Watch tambe son beneficiaris de les Subvencions a activitats de teatre de caracter professional del Departament de Cultura ?

Qui ho anava a dir oi ? Ningu se n'havia adon