Publicitat
Política · 2 de Juny de 2016. 23:04h.

ERC farà oposició dura a Colau

La militància d’ERC decideix no participar del govern BeC-PSC

ERC farà oposició dura a Colau

Alfred Bosch i Ada Colau en una imatge d'arxiu

Els militants d’ERC de Barcelona han decidit no participar en el govern municipal format per Barcelona en Comú i el PSC. La militància del partit republicà també han donat llum verda per iniciar un procés de debat intern per construir una alternativa d’esquerres a la ciutat. La decisió s'ha pres amb un 77,8% dels vots durant 53è Congrés Regional de la Federació d’ERC-BCN, que ha tingut lloc aquest dijous a la Biblioteca Joan Fuster. 

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha dit que van “donar oportunitats en la investidura, en les ordenances, en els pressupostos i finalment vam fer una oferta per poder fer el canvi real a Barcelona que va votar la gent”. “La resposta de Colau ha estat triar el PSC”, ha reblat. 

Bosch ha afegit que “la proposta que presentem a aquest congrés és que ERC-Barcelona construeixi una alternativa al govern municipal des de l’oposició. Hem d’aspirar a construir l’alternativa. Una alternativa que demostri que sí que es pot. Que a Barcelona sí que es pot, i que el canvi passa per nosaltres”. “El canvi que reclamem és possible, és que nosaltres som el canvi”, ha conclòs.

El president de la Federació de Barcelona d’ERC, Robert Fabregat, ha assegurat que “vam proposar a l’alcaldessa Ada Colau fer un canvi real, però ha acabat triant governar amb els de sempre”. A més, ha afegit que “a partir de demà iniciarem un procés de participació amb tots els militants que acabarà el setembre amb una conferència regional on sortim amb un posicionament sobre l’estratègia que seguirem els propers anys”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Can Ganga, 03/06/2016 - 10:14

per construir una alternativa d?esquerres a la ciutat

Mande???? Una alternativa de izquierdas a la unión de Podemos, Izquierda Unida y Solialistas????

Estos tios son tontos.

#5 el talp venjador, Bcn, 03/06/2016 - 08:06

no em crec res del que digui aquest home ni ERC, ja son masses cops que han pactat per aconseguir poltrones i tocar poder

#4 carme425, SANT FOST DE CAMPSENTELLES, 03/06/2016 - 07:38

Gran lliçó de cinisme. No s'ho creuen ni ells.

#3 Maresmenc, Un dels 30 pobles, 03/06/2016 - 06:58

Ara si ara no aquest noi d ERC esta ben perdut, res de diferent del seu jefe que va buscant l'acord dels pressupostos. Que en fa de mal ERC al pais..

#2 Pepon , Bcn, 03/06/2016 - 00:53

Como nos va a traer el cambio un partido de los años 30 del siglo pasado. La ruptura auténtica es con el pasado. La revolución informática y los nuevos medios de comunicación han roto totalmente la cosmovisión de la gente. Lo viejo no puede traer lo nuevo. La tradición se ha roto.