Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2012. 13:33h.

ERC fitxa una intel·lectual i una articulista de l'Ara

Gemma Calvet i Eva Piquer van quarta i setena en la llista per Barcelona

ERC fitxa una intel·lectual i una articulista de l'Ara

Gemma Calvet, Alfred Bosch i Oriol Junqueras

El “gran salt” en la renovació d’ERC anunciat aquest dijous pel seu president Oriol Junqueras, té cares i noms: la jurista Gemma Calvet (número 4 a la llista de Barcelona) i l’escriptora Eva Piquer (número 7 a Barcelona, col·laboradora del diari Ara.

Articulista i tertuliana “en el millor sentit de la paraula” amb perfil d’esquerres i independentista, així ha presentat l’advocada Gemma Calvet, el diputat Alfred Bosch. “Eufòrica per poder participar en l’aventura definitiva”, ha descrit Bosch l’escriptora “fresca i jove” Eva Piquer.

Àlex Gorina, crític cinematogràfic, també formarà part de les llistes republicanes, que encara no estan tancades. Joan Puigcercós i Josep Maria Terricabras tancaran la llista de Barcelona i de Girona respectivament.

Els 10 primers noms de la llista conjunta que Esquerra Republicana i la plataforma Catalunya Sí presentaran aquest cap de setmana per a l’aprovació definitiva són: Oriol Junqueras, Marta Rovira –qui prioritzarà el Parlament a les tasques de partit-, Anna Simó, Gemma Calvet, Oriol Amorós, Marc Sanglas, Eva Piquer, Pere Aragonès, Jordi Soler i Alba Vergés.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#50 alicantino, alicante valencia españa, 12/10/2012 - 14:43

Con que facilidad califican de intelectual a determinados personajillos estos de enoticies. Ah, claro está, el nivel es muy parecido, incluso debe ser inferior en enoticies cuando se ven deslumbrados por los otros. Patético. Pa mear y no echar gota

#49 ninux, bcn, 12/10/2012 - 11:49

l'Àlex Gorina, aprendrà primer a parlar en català, o això ja no té importància per a ERC?

#48 divendres, barcelona, 12/10/2012 - 11:13

Bons fitxatges. Però que Eva Piquer no deixi el periodisme, no voldria que la premsa catalana perdés els seus articles.

#47 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 12/10/2012 - 03:46

Tin una pregunta ¿ Per quin Partit Politic demanara el VOT CAROD ROVIRA ?

#46 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 12/10/2012 - 02:10

E.R.C. Te que tindra un gran Perfil de Partit d´Esquerres LA ESQUERRA CATALANA , que fa molta falta a Catalunya . Si no molts marcharan cap al nou partit de ERNEST Maragall . Cal dir que ja tenin masses partits Politics Maragall se tenia que unir a E.R.C. i