Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 18:05h.

ERC gira full a l'etapa Ridao

Puigcercós afirma que "vam decidir no anar" a l'acte del corredor mediterrani, però l'exsecretari general hi era

ERC gira full a l'etapa Ridao

Ridao, Puigcercós i Jonqueras, en una foto d'arxiu

Esquerra ha girat ràpidament full a l'època Ridao després que el darrer secretari general perdés les eleccions primàries enfront Alfredo Bosch. La mostra és la darrera blocada de Joan Puigcercós, ara president del grup parlamentari, que afirma sobre l'acte celebrat a la Cambra de Barcelona dimecres sobre el corredor mediterrani que "els d’Esquerra vam decidir no anar-hi".

Però entre les personalitats assistents a l'acte, assegut en segona fila, hi havia Joan Ridao. Ridao forma part de la Diputació Permanent del Congrés en representació d'ERC. Fonts d'Esquerra han justificat l'afirmació de Puigcercós perquè "Ridao és ara un militant de base".

L'expresident del partit  ha indicat, sobre el corredor mediterrani, que "sobren triomfalismes i menys riure-li les gràcies al ministre de Foment que fins al darrer moment ha intentat aigualir la proposat europea. De fet ho ha aconseguit quan es posen damunt de la taula dos eixos i mig, i si mirem amb lupa n’hi podem veure cinc!"

"Al capdavall la foto que comptarà serà el panell de votacions del Congrés de diputats quan s’aprovin els pressupostos generals de l’estat. I allí Esquerra, Convergència i Iniciativa no fallaran, com no han fallat a Europa. Però la majoria cromàtica del panell de Madrid depèn de socialistes i populars. I serà en aquell moment quan veurem si la foto de la cambra era una més o la fi de l’Espanya radial", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Anselm, Sant Vicenç dels Horts, 20/10/2011 - 21:44

Jo soc militant d`erc i tambè vaig anar, com en Ridao. Quin problema hi ha? Soc lliure d'anar on em dongui la gana. Tu Puigcercòs, hauries d' estar manat a casa teva i plegar. Buscat la vida, es clar, o et fas autònom millor, doncs amb la teva vocació de traidor no t´ha agafarien en lloc.
Salut