Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2017. 13:14h.

ERC i Ciutadans rivalitzen sobre el "monotema"

Marta Rovira i Fernando de Páramo s'enganxen pel cas del jutge Vidal

ERC i Ciutadans rivalitzen sobre el "monotema"

Marta Rovira i Fernando de Páramo

La portaveu de Junts pel Sí i secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha retret al portaveu de Ciutadans, Fernando de Páramo, el "monotema" sobre el cas Santiago Vidal després que el grup de l'oposició hagi demanat la compareixença de Carles Puigdemont, que ha estat rebutjada.

Rovira ha recordat que el jutge Vidal "ha assumit la responsabilitat". "Acceptin-ho, perquè, senyors de Ciutadans, s'estan quedant en un monotema, una altra vegada, que és Santi Vidal. Sessió de control passada? Santi Vidal; interpel·lació i moció, Santi Vidal..., ara, votació, Santi Vidal", ha remarcat.

De Páramo ha aprofitat una pregunta al vicepresident Oriol Junqueras per replicar Rovira i ha advertit que "seguirem parlant del cas Vidal fins que vostès ens responguin a les preguntes". "Vostès són els reis del monotema i els ha sortit un nou monotema amb el qual no comptaven, que és el senyor Vidal", ha reblat.

El líder d'ERC li ha contestat que "veig que vostè s'hi troba a gust en el monotema, que no en surt mai del monotema" i ha exposat que "vam contestar totes les preguntes hagudes i per haver" en la compareixença que va fer la setmana passada al Parlament. "I el monotema, almenys en aquest capítol del monotema, se li acabarà, haurà d'inventar alguna altra cosa. Té bons mestres, eh?, a l'hora d'inventar", ha conclòs.

Després de la resposta de Junqueras, Marta Rovira ha demanat la paraula a la presidenta del Parlament "per una qüestió d'ordre" i ha demanat que "les preguntes que es dirigeixin als membres del Govern siguin en tant que les responsabilitats del Govern que ocupen i que desenvolupen, no preguntes respecte a determinats partits polítics, campanyes de determinats partits polítics".

Fernando de Páramo també ha intervingut "per al·lusions directes" i ha instat la dirigent d'ERC a que "no li digui a l'oposició com ha de fer la seva feina, perquè ara sí que hi ha una oposició a Catalunya que abans no n'hi havia".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Luigi., Barcino, 22/02/2017 - 20:11

Me parece que Marta Rovira le tiene más manía a C´s que al PPC.

#4 Fuck logic, BCN, 22/02/2017 - 18:19

Es verdad, ERC no es monotema, en casa sesión hablan de una cosa diferente, veamos la lista:
1-Independencia.
2-Independencia.
3-Independencia.
4-Independencia.
5-Independencia.
6-¿Me he olvidado de la independencia?

#3 botifler1914, Sinitaca, 22/02/2017 - 17:11

El nuevo monotema, y ya serán tres, va a ser el 11 de Enero y las mentiras que nos cuentan.

#2 miki, bcn, 22/02/2017 - 14:10

Aquest tal Páramo sembla un falangista dels anys 70, no sé d'on han tret tant odi aquests joves de 30 anys.

#2.1 Pepon, Bcn, 22/02/2017 - 17:22

35 años de PUC han hecho mucho daño. Partit Únic Catalanista

#2.2 habia una vez un circo, terrassa, 22/02/2017 - 19:32

tu no eres miki, eres milikito jajajaja

#1 pepe...., andorra, 22/02/2017 - 14:04

Los titeres de los señores feudales con su teatrillo habitual, eso si, como tengas un infarto en Rosas o en Reus, o una niña necesite una ambulancia, ya te pueden ir dando....