Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2019. 10:32h.

ERC i el PDECAT es carreguen la legislatura

Pedro Sánchez convoca eleccions pel 28 d'abril

ERC i el PDECAT es carreguen la legislatura

El president del Govern, Pedro Sánchez, en una compareixença davant els mitjans de comunicació, ha anunciat la convocatòria electoral per al proper 28 d'abril després del rebuig de l'oposició als seus pressupostos. "Els anuncio que he proposat la dissolució de les Cambres i la convocatòria d'eleccions generals per al 28 d'abril", ha explicat.

"La voluntat del Govern ha estat sempre la mateixa. Nosaltres, dins de la Constitució i la legalitat, estem disposats a parlar, a dialogar, a trobar una solució. Dins la Constitució tot. Fora de la Constitució, res", ha indicat .

"L'única diferència entre el que ha passat avui i el que va passar fa vuit mesos, és que abans el Govern del Partit Popular va comptar amb la lleialtat institucional i el suport inequívoc del PSOE i de la meva persona. No obstant això, ara no hem comptat amb el suport no al Govern, sinó a l'Estat, de l'oposició conservadora ", ha afegit.

També ha lamentat que "s'han rebutjat uns pressupostos socials després de set anys de retallades del sistema del benestar. Uns pressupostos bons per als espanyols, i per a tots i cada un dels territoris del nostre país".

"El debat és què Espanya defensem. És evident que la dreta, amb els seus tres partits, defensa una Espanya en la qual no hi cabem tots", ha dit, a més de remarcar que "defensem una Espanya inclusiva". "El debat és si volem una Espanya que viu de l'enyorança d'un temps passat que mai arribarà i que no va haver de ser millor", ha comentat. 95729-pdecat.jpg

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#19 Neferu, Barcelona, 16/02/2019 - 10:34

Míralos que sonrientes están después de haberse, ellos mismos, cargado los presupuestos para, inmediatamente después acusar a Sanchez de irresponsable. ¡¡No se os puede coger ni con pinzas, tanto asquito da vuestra ética!!

#18 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/02/2019 - 20:18

Vaya dos los de la foto. Fuera de la política apenas serían mileuristas.

#17 Fernando, Barcelona, 15/02/2019 - 15:32

La degradació total i abosluta de la mal anomenada "classe politica". Hem tingut la desgràcia que com una plaga tot lo més baix del personal està en politica. En resum: nomes cal veure la foto, abans ens representava un Roca Junyent, respectat i admirat per tothom, ara un tal Rufian, mal educat sense cap nivell que ens avergonyes com a pais.

#16 botifler1914, Sinitaca, 15/02/2019 - 13:03

No es no, ¿que parte del no no comprende?

#15 Pepet, Sabadell, 15/02/2019 - 13:01

Ara, a les eleccions generals a la gent del PDCAT i als d'ERC els tocarà votar PSOE....si no volen prendre més mal. I el Poble català que'l donin pel darrera. Que en són de superdotats aquests partits!