Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2021. 17:31h.

ERC i Junts es barallen ara per Glovo

Diputats d'Esquerra repliquen la consellera d'Exteriors per dir que l'empresa és "el model que volem"

ERC i Junts es barallen ara per Glovo

Diputats d'Esquerra han mostrat públicament el seu malestar amb la consellera d'Acció Exterior, Victòria Alsina (JxCat), que durant el sopar de gala de l'Institut Ostrom va lloar l'empresa Glovo, assegurant que representa "el model que volem".

La formació del conseller d'Empresa, Roger Torrent, ha compartit diversos tuits que han fet alguns dels seus diputats criticant les declaracions d'Alsina. L'exconsellera Alba Vergés li ha replicat que "doncs no! Aquest no és pas el model que volem, consellera" i ha destacat que "fa molt temps que des del Govern de Catalunya es lluita pels drets i no pas per la vulneració de drets d'empreses com Glovo". "Millor seguir el rumb del conseller Roger Torrent contra la precarització!", ha reclamat.

L'exconseller Chakir el Homrani ha recordat que "fes de fa anys que el nostre compromís en la lluita contra la precarietat i l'abús laboral d'algunes empreses de plataforma és clar i inequívoc". El diputat Juli Fernàndez, per la seva banda, ha dit que és "el model que volen i que combatem, treball digne i drets laborals, benestar per tothom!".

Finalment, la diputada Mònica Palacín ha puntualitzat que és "el model que volen ells, és a dir, el partit que representa la consellera Alsina". "No se que en pensa el corrent d'esquerres del partit", ha assenyalat. Les JERC, d'altra banda, han recordat que Glovo té "desenes de demandes per tenir falsos autònoms, multes d'inspecció de treball, deutes a la seguretat social..."

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 David, Mataro, 07/11/2021 - 11:43

Ostras !!! Que nadie intervenga en la pelea. Dejenlos hacer.

#6 Capit@n España, Purgandus populus!!, 05/11/2021 - 23:37

Que divertido son los muñecos del guiñol..ahora juegan a ser la izquierda y la derecha...jejeje....no nos la dais...mismo comedero = mismos intereses...

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 05/11/2021 - 22:12

No se peleen por Glovo, señores, que hay más, tenemos Uber eats, Deliveroo, Just Eat .. cualquiera le llevará la hamburguesa al niño. Y preservativos, por si espabila. Pero si es cojonudo!

#4 A., Barcelona, 05/11/2021 - 21:29

I posiblement tots aquests polítics crítics són després dels que es demanen sushi o pizza amb Glovo a casa.

#4.1 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 06/11/2021 - 07:42

Plis, que ERC manda en Educació.
Miren lo que han hecho, han colaborado que hicieran (com PSC en los tripartitos con Ernest Maragall al frente) y luego con la extinta Convergència relativo a la Llei d'Educació de Catalunya y los decretos que han implantado.
Ains no això no toca, perquè són adeptes i sí o sí ens votaran.
Menudos trapis con la

#4.2 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 06/11/2021 - 07:44

maestras, maestros de Primària y profesorado de Secundària: que si propuestas, que si entrevistas, que si perfles ==> plantillas en parte Ad Hoc de la persona que dirige el centro.
Ahh, como decía que me alargo, això NO toca, porque son de los nuestros, creen en el "país", creen que son insustituibles... el Icetazo a parte de los interinos los

#4.3 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 06/11/2021 - 07:45

reaccionar y funcionarios/as románticos de huelgas ya pretéritas que evocan una falsa germanor... de antaño.

#3 Ignatius, Cerdanyola, 05/11/2021 - 21:00

Se equivocan , petrocat es la empresa a seguir, 4 gasolineras y 1 empleado, el gestor supongo,el ejemplo a seguir.