Publicitat
Política · 22 de Maig de 2021. 09:19h.

ERC i Junts pacten "enfortir" TV3

Les formacions acorden reforçar la CCMA

ERC i Junts pacten "enfortir" TV3

L'acord de govern ERC-JxCat signat pel secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, i el president adjunt d'ERC, Pere Aragonès, per facilitar la investidura del presidenciable d'ERC a la Generalitat, preveu "enfortir el lideratge de la CCMA". L'acord entre ambdues formacions polítiques estableix que cal reforçar l'ens que gestiona TV3 i Catalunya Ràdio.

"Enfortir el lideratge de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals com a servei públic de comunicació audiovisual dotant-la d'un nou model: Una direcció de la CCMA professional, amb finançament suficient i estable, plantilla proporcionada, rejovenida i diversa, una estructura senzilla" estableix un dels punts de l'acord.

Les formacions també han considerat en el document que aquest model s'ha de basar en "una fórmula de finançament suficient i estable. Una aposta decidida pels continguts adreçats al públic infantil i juvenil i que siguin exemplars en l'ús de la llengua. Compliment a la Llei del Cinema" així com "impulsar un pla de xoc per reactivar el sector audiovisual, tant en la producció de continguts com en els àmbits tecnològics, d'infraestructures i de serveis audiovisuals".

Per últim, les formacions independentistes acorden "promoure la coordinació del sector audiovisual de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears" sense especificar com ho faran.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 VRaptor, Alicante, 23/05/2021 - 19:31

La Comunidad Valenciana, también conocida como Regne de Valencia, tiene suficiente conocimiento histórico de ella misma, como para evitar que unos descerebrados politicastros, nacidos y mecidos en las altas cuna del autoritarismo franquista, la incluyan en sus desvaríos imperialistas, aunque algunos del gobierno actual les aplaudan. Som valencians.

#13 FER, SABADELL, 23/05/2021 - 03:05

La mejor manera de fortalecer TV3 es BORRARLA.

#12 bejota, bcn, 22/05/2021 - 20:24

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS.

#11 Very, a, 22/05/2021 - 13:57

Reforzarla hasta que los lazis saquen la sesera por los ojos de tanto ver tv3

#10 Pere, Girona, Spain, 22/05/2021 - 13:22

"...una estructura senzilla..."

Jajajajaja jajajajaja