Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2008. 15:13h.

ERC i PPC es contradiuen sobre la reunió

Simó assegura que no hi ha hagut retrets mutus i Camacho recorda el Pacte del Tinell

La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, i la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, sembla que han assistit a reunions diferents malgrat que ambdues estaven assegudes a la mateixa taula -juntament amb Joan Puigcercós i Daniel Sirera- en la trobada que ha servit per a desglaçar les relacions entre les dues forces polítiques des del Pacte del Tinell.

Simó, en la seva compareixença en roda de premsa, ha negat que hi haguessin retrets mutus entre els dos partits. "El que hem intentat és anar al gra en aquells temes que pot haver-hi un acord de país". "Retreure qüestions que no aportaven res a la reunió d'avui no tocava", ha insistit. L'exconsellera ha afirmat que "el Pacte del Tinell famós d'exclusió del Partit Popular es va produir en moments de majoria absoluta rampant d'Aznar, quan se'n deien de l'alçada d'un campanar".

En canvi, Sánchez Camacho ha elogiat el "marc de normalitat dins de les discrepàncies ideològiques evidents", però ha explicat que en la reunió ha demanat a Esquerra "que deixem enrere pactes excloents de cap formació política, que quedi enrere el Pacte del Tinell".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 dani, reus, 24/07/2008 - 10:35

Aquest Puigcercos ha perdut el nord, esta fen el ridicul mes espantos, i que el portara a una desfeta electoral pitjor que la pasada.

#2 manel, moià, 23/07/2008 - 17:20

bcn, tu no voldries que x una vegada defensesin tots la mateixa cosa? No es pot intentar q el pp recolzi la generalitat, tal com ho fa valència? aq reunió era pel finançament, x si no ho sabies. Endavant a veure si acollonim el PSOE, -serà difícil...:-(

#1 BCN, bcn, 23/07/2008 - 16:14

ERC i PP intentant pactar alguna cosa. Ara si que es bona.
Vinga a criticar CiU per pactar amb PSOE i PP i ara ells han pactat amb PSC i PSOE i ara ho intenten amb PP.
VISCA LES MANS NETES.