Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 17:01h.

ERC i Reagrupament van "junts" a Barcelona

Portabella confia en què Solidaritat se sumi a aquesta coalició

ERC i Reagrupament van "junts" a Barcelona

Granados i Portabella, amb el cartell de la coalició

Esquerra i Reagrupament han escenificat el seu compromís a Barcelona de cara a les properes eleccions municipals amb la presentació del cartell electoral. "Anem junts Barcelona" és el lema de la entesa. L'acte ha estat presidit per l'alcaldable de la coalició Jordi Portabella i el dirigent de Reagrupament, Roger Granados.

El cartell “tracta de reflectir la voluntat de la coalició per la suma permanent i per constituir un tercer pol clarament diferenciat de CiU i del PSC”, segons ha declarat el candidat republicà. Portabella ha assegurat que aquest tercer eix, no és equidistant, perquè és un espai semblant al que ha sorgit en altres països.

La coalició ha defensat el seu missatge basat en la "màxima sensibilitat social", però també ha deixat clar que el seu objectiu és "obtenir més poder polític a l’Ajuntament per tenir més capacitat decisòria" i així “aconseguir que les empreses que aterren a Barcelona, vegin la ciutat com a incubadora de nous projectes empresarials, com una  capital d’Estat on créixer i agafar grandària i no marxar”.

Portabella ha remarcat que l’“Anem Junts” serà ampliat i resta obert a "qui vulgui una alternativa". Sobre les negociacions amb Solidaritat i la disposició de Laporta per anar amb Portabella en una candidatura conjunta, el líder d’Esquerra a l’Ajuntament ha recordat que “aquest cap de setmana Solidaritat té un congrés per constituir-se com a partit i que esperen els moviments que puguin produir-se en aquest procés”.

Tot i així ha volgut afegir que "la coalició vol la incorporació d’altres forces", per tant les declaracions de Laporta van "en la línia encertada que pretén el projecte del tercer espai". “Les seves declaracions donen peu a que hi hagi un acord i anar junts en un projecte que a hores d’ara consisteix en Esquerra i Reagrupament”, ha dit Portabella.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Marta, Barcelona, 16/02/2011 - 21:10

ERC no son independentistes en absolut, ara utilitzen aquest lema per tal de tornar a replegar vots, estant desesperats. jo no votararé mai més aquest partit. maltraten als seus treballadors, ho dic amb motiu de causa!!!

#12 anna, Sant Just Desvern, 16/02/2011 - 14:19

Quina gràcia, desprès de barallar-se com gat i gos ara, aniran juntents a veu-re si arrepleguen alguna cosa, perquè sols se'ls menja els de SI

#11 Jordi, MNRB, 16/02/2011 - 10:06

E (ex-R, ex-C) Reagrupats == Arreplegats

#10 Corsecant, Tivissa (Ribera d'Ebre) Ja tenim radar i càmera!!!, 15/02/2011 - 23:42

Enhorabona!!! Per fí una notícia de les bones. Si visquès a Barcelona, no dubtaria gens i us votaria. A veure si s'encomana a la resta de poblacions.

#9 Enric, BCN, 15/02/2011 - 20:44

Teniu el meu vot. El Sr Portabella està fent molt bona feina.