Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 15:23h.

ERC insta a CiU a tornar les donacions de Millet

“No és legítim i és absurd que una fundació cultural doni diners a la fundació d'un partit polític”

ERC insta a CiU a tornar les donacions de Millet

Puigcercós amb Colom, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, s'ha referit, després de la reunió de la Permanent Nacional del partit, a l'evolució del cas Millet, que “està mutant com un virus” i que ha passat de ser “un cas de mala gestió i un episodi de cobdícia, a ser ara un cas de finançament irregular de partits polítics”.

Ridao, que ha demanat que “la justícia actuï amb celeritat”, ha reclamat també a “tots aquells que han de dir-hi alguna cosa”, en referència a Convergència i a Àngel Colom, “donin explicacions convincents, que fins ara no ho han estat, i tornin tots els diners”, ja que “no és legítim i és absurd que una fundació cultural doni diners a la fundació d'un partit polític”.

En aquest sentit, Joan Ridao ha recordat que “Esquerra no estem hipotecats perquè no devem favors a ningú”, recordant que els republicans “no acceptem ni hem acceptat mai donatius anònims i hem impulsat mesures per limitar aquestes donacions i fer més transparent el finançament dels partits polítics, com la mateixa llei en vigor”.

Ridao ha volgut remarcar que “a risc d'enterbolir més les aigües, no podem no respondre a aquells que diuen que tots els partits són iguals i que tothom para la mà; nosaltres no ho fem”, en referència a les declaracions de Duran i Lleida, que “fa com el calamar, llença tinta quan se sent amenaçat per veure si li perden el rastre i, de retruc, generalitza la sospita”. “Qui mal fa, mal pensa, nosaltres no som d'eixe món”, ha afirmat Ridao.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep, Terrassa, 06/10/2009 - 10:07

No accepten donacions , doncs ara canvien el nom de les coses , de les donacions en diuen TENIR CARRECS DE CONFIANÇA A LES CONSELLERIES , QUE EN REALITAT TREBALLEN AL PARTIT A TEMPS COMPLET , DIRIGIN PER EXEMPLE FEDERACIONS COMARCALS DEL VALLES ETC ETC

#7 Kropotkin, Vic, 06/10/2009 - 09:38

Jua, jua, jua,... Menudo sentido del humor. Es como pedirles que devuelvan el 3%. Jua, jua, jua,...

#6 esclaru, d, 05/10/2009 - 18:35

Em sembla correcte, però em semblaria correcte del tot si demanesin també que el seu soci, el PSC retornés el deute que li va condonar La Caixa, quan arribà a la presidència de la Generalitat.

#5 Lluis Gavilàn, Ponts, 05/10/2009 - 18:05

La merda es socialista i convergent, es ha dir SOCIOVERGENT., i fa 30 anys que dura i al damunt els votem cada 4 anys, per que l'escampin mes i mes. Prou de CiU i PSC..!!

#4 Miquel Boix, Sabadell, 05/10/2009 - 18:02

cdc, NO POT TORNAR, des donacions doncs seria admetre que son uns "quinquis, cosins germans dels socialistes del PSC)