Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2010. 13:28h.

ERC insta als regidors de Sant Antoni a "retornar les actes"

"El no saber conviure en la diferència d’opinio és la que dóna acollida a aquesta fugida" a Solidaritat Catalana

ERC insta als regidors de Sant Antoni a "retornar les actes"

Militants d'Esquerra, en una imatge d'arxiu

Esquerra, atesa la situació esdevinguda amb l’abandonament de la militància per part d’alguns membres de la secció local i regidors de Sant Antoni de Vilamajor, posa de manifest que "el projecte polític propi que propugna l’ideari d’Esquerra continuarà present a Sant Antoni de Vilamajor per tots aquells amics i amigues, simpatitzants i col·laboradors que en vulguin participar".

Tot i això, consideren que "un gest de coherència política en passar a una altre formació política seria que els càrrecs electes retornessin les seves actes a la candidatura per a la qual van concórrer, si aquest fet no es produís esperem que els regidors i regidores que fins ara ho eren d’Esquerra exerceixin amb la responsabilitat deguda el càrrec electe pel qual foren escollits fins a fi del mandat, i que siguin fidels en aquesta tasca al projecte que els va portar a participar de la vida política".

En aquest sentit, consideren que "l’abandonament del partit en aquest moment significa no acceptar la democràcia interna". "El joc de la democràcia porta afegit el saber acceptar la diferència. La democràcia interna ha portat a que la postura política majoritària del partit no sigui la que suposadament defensen ells", afegeixen.

"El diàleg és sovint aquella virtut dels que malgrat no saben imposar la seves idees, i massa sovint, els seus interessos, són capaços de continuar treballant per la gent, pel país i pel projecte al que deuen la seva participació. La fugida endavant amb ús de la crítica cap als altres és l’altra opció. I el no saber conviure en la diferència d’opinió és la que dóna acollida a aquesta fugida", critiquen.

"En tot cas, doncs, és una fugida i un abandonament del projecte i no pas una empenta forçada per ningú ni per l’acció de cap dels companys del partit, ni de la seva direcció", deixen clar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Sant Pere Vilamajor, 03/09/2010 - 18:21

Si tornen els actes, amb quins diners faran campanya pel seu amic Uriel?

#2 ed, sant antoni de vilamajor, 03/09/2010 - 17:21

ostia no, que todavia quedan muchos meses de cobrar del bote!!!!!!!

#1 Jordi Tallaferro, BARCELONA, 03/09/2010 - 14:31

Totalment d'acord. Qui amb un carrec electe es resitua ara per apropar-se a possibles conveniencies de poder i de situacions personals i de narketing ha de deixar els carrecs a disposició del partit.