Publicitat
Política · 17 de Juny de 2011. 14:38h.

ERC insta el Govern a aplicar la sisena hora

"Hi ha una majoria de parlamentaris que no volem que se suprimeixi"

ERC insta el Govern a aplicar la sisena hora

Simó, al Parlament

La portaveu del grup parlamentari, Anna Simó, ha anunciat que Esquerra presentarà esmenes a la llei de pressupostos i la llei d'acompanyament de pressupostos per tal de forçar al Govern que mantingui la sisena hora.

Anna Simó ha reclamat a la consellera d'Ensenyament que "no desoeixi la moció aprovada per una àmplia majoria pel Ple del Parlament i que apliqui la sisena hora a totes les escoles per al curs 2011-2012".

Simó ha recordat al Govern que "no tenen majoria absoluta" i reclama a la consellera Rigau "que tingui en compte a qui es deu, a la ciutadania de Catalunya i als seus representants i que el Parlament no és una institució subsidiària del Govern sinó al contrari".

Simó ha afegit que "des d'Esquerra respectem la separació de poders i la consellera, però li demanem que compleixi el mandat parlamentari com és preceptiu, no pot fer com si el Parlament no serveix per res quan al Govern no li interessa".

"Hi ha una majoria de parlamentaris que no volem que se suprimeixi, el Govern ha de fer un pas enrere", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Enric_J_M, Bcn, 18/06/2011 - 08:58

No diu res dels seus companys de vitge en aquesta votació...? PSC, PP... vostes poden i altres no?

#2 Carles , Palafraugell, 17/06/2011 - 22:41

La setena hora la feria al llit amb la Simo, i estaria una semana sense poguer sentar-se a la trona de com li deixaria el cul