Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2023. 11:45h.

"ERC ja m'ha jutjat"

Borràs acusa els republicans de vulnerar la seva presumpció d'innocència

"ERC ja m'ha jutjat"

La presidenta del Parlament suspesa i líder de Junts, Laura Borràs, ha acusat Esquerra d'haver-la jutjat i "vulnerat la meva presumpció d'innocència" per apartar-la de la seva funció a la cambra catalana i no voler acompanyar-la divendres davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al passeig Lluís Companys, coincidint amb l'inici del seu judici.

Borràs ha dit en una entrevista a Els Matins que l'anunci que va fer la secretària general d'ERC, Marta Vilalta, és "coherent amb algú que ja ha fet de jutge i ja m'ha apartat del meu exercici polític al Parlament" i ho ha qualificat d'"arbitrària i partidista". "Quan algú ha vulnerat la presumpció d'innocència, ja t'ha jutjat, formula aquesta expressió que no m'acompanyaran", ha sentenciat.

La dirigent independentista, d'altra banda, ha qualificat de "trist i decebedor" que persones que també han patit "persecució política", que qualifica de 'lawfare'," no se solidaritzin amb companys que la pateixen". En aquest context, ha assegurat que ella ha estat i estarà juntament amb "tots els represaliats" amb independència de l'adscripció ideològica.

Finalment, Laura Borràs ha manifestat que se sent com "qualsevol persona a les portes de ser jutjada sense haver comès cap delicte". I ho ha definit com una "situació d'indignació" que s'ha allargat en el temps. "És un procediment, que des del primer moment, no ha estat amb garanties", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Cotorrilla Aerospace Olivetti, Condado de Cotorropolis, 07/02/2023 - 15:42

Como decía Humphrey Bogart en Casablanca: "Siempre nos quedará Turull". ¿O lo dijo el rulo de Antioquia??

#12 pep , Palma, 07/02/2023 - 15:13

i funcionaria d'aquest Estat opressor, es clar!!

#11 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 07/02/2023 - 14:33

Recuerden que esta caradura es líder de partido.

#10 Pronombre de César Cottolengo, Sant Boi, 07/02/2023 - 13:52

La Juana de Arco del prusès ahora quiere darnos pena. Como el rulo de antioquia, igual.

#9 Las mujeres y niños primero, Chez Titole, 07/02/2023 - 13:09

Es tracta de conservar la pagueta i els càrrecs, aquesta dona encara no ha copsat de què va tot plegat. Els que acusàven de botiflers ara fan el gara-gara amb els que manen a Madrit. Son els mateixos que havíen d'esperar 18 mesos a "las Corrtes abans d'etzibar cops de peu al cul als espanyols. Els que passen de la Constituciò i avalen el Ramadà