Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2010. 14:38h.

ERC ja veu CiU "de costat del PP"

Simó afirma que la federació "ha escollit al PP" després de quedar-se fora de la Mesa

ERC ja veu CiU "de costat del PP"

Sánchez-Camacho i Joana Ortega, al Parlament

La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha recordat al final del ple de constitució del Parlament que "Esquerra vam dir que no entraríem en un mercadeig de llocs a la Mesa del Parlament a canvi d’una abstenció que faciliti la investidura de Mas" i ha manifestat que "així ha estat i, fins i tot no hem volgut, sabent que CiU donaria vots sobrers al PP perquè aconseguissin la secretaria, ni tan sols entrar a competir amb ells per aquesta plaça de la Mesa".

La portaveu parlamentària ha explicat que "tant pels escons que ocupa el PP a l’hemicicle, com per la secretaria primera que han obtingut els populars a la Mesa, es demostra que CiU ha cedit a totes i cadascuna de les demandes que el PP li ha fet, suposem que a canvi de la investidura del Mas".

Per Simó, "aquest primer ple de constitució no és un missatge agradable de rebre per part de CiU. Nosaltres hem dit: 'aquí tenim un projecte de país', i CiU ha escollit al PP".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 josep anton, barcelona, 18/12/2010 - 10:11

srs. dËRC , no es fiquim en els demes , prou inutils han estat pel pais.

#21 Clar, Barcelona, 17/12/2010 - 22:15

Estava cantat que passaria això. I el que ens espera...! Sort que en Lopez-Tena denunciarà el doble joc i el llenguatge ambigu de CIU que va dir que res de revenges, i ja hi som.

#20 Carles, Igualada, 17/12/2010 - 19:18

Jou de Barcelona
Dons SI estic molt content,,,i que?
I espero que mai mes hi torni haver un TRISTPARTIT com el que hi hagut

#19 amoscaciques, girona, 17/12/2010 - 16:39

Però aquests d´ERC què collons volien?? Que CiU els hi donés una cadira a la mesa? o que el PP (tercera força a Catalunya) es quedés fora? M pensava que tindrien dignitat després de la pallissa que han rebut...però veig que no.Vinga, aneu a plorar a en Laporta...

#18 Daserrout, BCN, 17/12/2010 - 10:22

Els d'ERC no s'en recorden d'ara tot just 4 anys, quan van pactar a mb el PP per arraconar a CiU a la mesa del Parlament. "La venjança és un plat que se serveix fred "