Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2015. 14:46h.

ERC justifica que Mas comparegui per explicar el cas ITV

“És una oportunitat per al president de defensar la presidència de la Generalitat"

ERC justifica que Mas comparegui per explicar el cas ITV

Pere Aragonès

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC, Pere Aragonès, ha justificat que el president del aGeneralitat, Artur Mas, comparegui al Parlament per donar explicacions a la comissió d’investigació del cas Pujol.

Aragonès, en declaracions a Els matins de TV3, ha manifestat que “és una oportunitat per al president de defensar la presidència de la Generalitat i per deixar clar que no té cap mena de vinculació, com nosaltres creiem, amb alguns casos de corrupció”. “És una oportunitat per a la transparència”, ha reblat.

El diputat d’Esquerra, d’altra banda, ha assenyalat que “després del 27 de gener hi ha hagut contactes permanents i reunions, i un cop els partits hagin fet els debats interns, ens hem d’arremangar per elaborar el full de ruta; és a dir, marcar el que hem de fer a partir de les eleccions del 27 de setembre”.

Pere Aragonés ha afegit que “en aquestes eleccions hi haurà formacions que s’hauran de posicionar i si Podem passa a defensar la independència de Catalunya, els rebrem amb els braços oberts”.

Finalment, davant de l’aparició de propostes de Constitució per a Catalunya extraparlamentàries, ha dit: “Ho valorem de manera excel•lent perquè vol dir que a Catalunya ja hi ha un procés constituent i està en mans de la gent. Un dels motors de la independència és fer un estat nou, modern, fet de baix a dalt”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, Bcn, 03/02/2015 - 23:34

Pretender que este hombre, con su gran astucia e intehridad moral comparezca para explicar mas de 30 años de saqueo del las arcas publicas catalanas por parte de el Sindicato del Crimen al que pertenece desde que nacio politicamnete es como intentar resucitar a Cain para que se autoinculpe.
Mucha fe

#5 Pepón, Bcn, 02/02/2015 - 17:20

Sois unos judas. Apenas dos semanas después de pactar un calendario para assolir la independencia lo dinamitáis haciendo que nuestro timonel tenga que ir a dar explicaciones a una comisión como si fuera un vulgar corrupto y no un padre de la patria.

#5.1 Pere Prats, Sants, 02/02/2015 - 17:58

Doncs mira, la prova del cotó per que entenguis que aquest Estat Català no tindrà pares de la pàtria ni privilegiats, tots serem iguals davant la llei i no com la Constitución Española que incloïa aforats, indults i altres mogudes per no poder demanar responsabilitats al antic règim.

#4 Pablito, Barcelona, 02/02/2015 - 16:18

Lo que no se entiende tanto es que ellos, ERC le sigan apoyando y sigan a la vez defendiendo sus ideas,
Que se aclaren. O aparcan sus prédicas o se separan de Mas. Las dos cosas a la vez es tal lio el que tienen que ni lo entendemos, y pienso que ellos, tampoco lo entienden.

#4.1 Pere Prats, Sants, 02/02/2015 - 18:03

És fàcil d'entendre inclús per a tu, per fer un Estat Nou no pot ser que ja d'entrada estigui condicionat per unes idees polítiques, es a dir un Estat ha de ser per a tothom (suport transversal) independent de les seves idees que defensarà democràticament en cada procés electoral.

#3 BEJOTA, BCN, 02/02/2015 - 16:13

El "prusés" peta i Forcadell esclata: "Això és un pixader!"
Pablo Planas
Bárcenas i Draghi copen les portades mentre La Vanguardia recull a l'interior que la primera reunió del full de ruta, 24 hores després de l'anunci electoral, va acabar en un intens duel de ganivets.

#2 Fran, Vilassar de dalt, 02/02/2015 - 16:11

Em sembla que en Pere Aragones s´equivoca.

En Mas no està citat declarar pel fet de ser el president de la Generalitat ... està citat per intentar esbrinar si es o no un corrupte.

La presidència de la Generalitat no ha de ser defensada, ningú la posa en dubte. El problema el té el ciutadà Mas.

#2.1 Pere Prats, Sants, 02/02/2015 - 18:05

Ja, però és que el ciutadà Mas es el president, o per que et penses que no es processa a la Infanta, per que és una ciutadana exemplar o per que forma part de la reialesa, doncs aquí igual, el càrrec va amb la persona, per tant cal que tots sabem que no tenim un president corrupte, es vital.