Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2018. 09:34h.

ERC lamenta la imatge donada al Parlament

"La institució, el país i la ciutadania no s'ho mereixen"

ERC lamenta la imatge donada al Parlament

L'executiva d'ERC a Barcelona ha enviat una nota interna on lamenta "la imatge que s'ha donat al Parlament" perquè "la institució, el país i la ciutadania no s'ho mereixen" i assegura que "treballem per garantir la majoria independentista i els drets parlamentaris i per seguir avançant".

"Estem convençuts -diu la nota- que això no es pot tornar a produir. I per això, tal com vam anunciar al discurs d'ahir, cal que seiem tots els actors, fem una reflexió profunda i consensuem una estratègia conjunta que ens permeti avançar cap a la República i fer avançar el país".

La formació critica que "JxCat no ha complert l'acord" del ple del Parlament del 2 d'octubre i subratlla que això "posava en risc la majoria i l'acord votat al ple". "Hem treballat tot el dia intensament, per intentar salvar la majoria independentista i que es pogués celebrar el Debat de Política General", afegeix.

Finalment, la nota interna remarca que "des d'Esquerra Republicana, en compliment del que es va aprovar al ple del 2 d'octubre, vam fer les designacions dels drets parlamentaris d'Oriol Junqueras i Raül Romeva".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Fierecita, Montgat, 05/10/2018 - 13:10

Si han llegado a un "acuerdo" es simplemente porque se les iba abajo el "churinguito" Ya pueden ser agua y aceite que antes de perder sus altos emolumentos son capaces de besuquearse el morro.
Todo sea por la Repu de los 8 segundos.

#12 Fierecita, Montgat, 05/10/2018 - 13:04

"trabajamos para garantizar la mayoría independentista y los derechos parlamentarios y para seguir avanzando".
A ver farsantes de ERC, ni sois mayoría de nada ni respetáis derecho alguno, al único lugar que vais es a un precipicio.
Vuestra lucha por la Repu solo tiene un final, el fracaso más absoluto. Venga, un paso al frente y todos al precip

#11 un dels vostres, Girona, 05/10/2018 - 12:19

Sou patétics. No mereixeu la confiança que hus hem donat. Cada día veig més lluny el bon final.

#10 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 05/10/2018 - 12:11

Estan reclutando.mercenarios callejeros para que aprieten. Siempre les.faltò fuerza. Valor. Ahora son.los antisitemas que alguno seguro.se.llevarà una Prusse Paguita. Han sacado banderitas anarquistas. El viejo truco una y otra vez. !que los asesinos de los Badia eran anrquistas ? Ella es una Saaannntaaaa. Los (des) controlados de racistorra

#10.1 Fierecita, Montgat, 05/10/2018 - 13:18

En su labor de confusionista tampoco se olvidan de sacar una solitaria bandera de la II República.
Intentar "confundir" el pcifismo Gandhi o los Derechos de la minoría negra de Luther King forma parte de su estrategia. Saben que siempre hay gente que todo se lo traga y a nivel de prensa esas fotos valen un millón.

#9 Chris, Lleida, 05/10/2018 - 11:29

I encara més. Heu flirtejat amb els extrems. Heu donat ales a la CUP i legitimat el vandalisme als carrers. Heu expropiat simbología per solidaritzar-se amb nens amb cancer Heu embrutat espais públics amb llaços grocs, que ofenen a un colectiu de la gent pel què representa. Heu sigut uns dirigents parlamentaris i de govern lamentables.