Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2008. 13:14h.

ERC lloa el PSOE per "voler rebaixar la tensió"

"Algú en el Govern espanyol s'ha adonat que no podia continuar per aquest camí"

ERC lloa el PSOE per "voler rebaixar la tensió"

Puigcercós, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha manifestat que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero intenta rebaixar la "tensió" en el debat sobre el finançament, després d'adonar-se que s'han "equivocat" al provocar el ressentiment de la resta de l'Estat contra Catalunya. Puigcercós ha criticat que Espanya recorregués a "un truc de la vella escola: intentar posar a la resta de territoris de l'Estat en contra de Catalunya", i ha recordat que "aquesta va ser la tàctica que en el seu moment va desplegar el PP en la negociació de l'Estatut". "Afortunadament sembla que en els últims dies algú en el Govern espanyol s'ha adonat que no podia continuar per aquest camí i ara es vol rebaixar la pressió", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 manel ferran, bcn, 04/09/2008 - 23:09

si només lloessin al psoE, rai...! el problema és que en són les criades i es deixen encular tothora....!

#10 JOANA, SABADELL, 04/09/2008 - 20:32

i també es poden baixar els pantalons els d'ERC...i riure les gracies al PSOE. Tots a votar al PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ

#9 pep, manresa, 04/09/2008 - 19:27

I aquest paio es fa dir independentista, a part de sectari és un il.lús, les tàctiques barroeres del PP no ténen ni punt de comparació amb les tàctiques sibil.lines del PSOE.
És clar que mentre ell segueixi xuclant de la mamella...

#8 joan, manresa, 04/09/2008 - 17:37

Sa de ser....és lo que ya.No cal perdre el temps.Si no sap distinguir la realitat de la comedia,Sr.Puigcercós plegui.Fará un gran favor a ERc i a tot el País.Tot plegat es una farse,u tenen tot lligat i si CiU no bade quedará com el més dolent.Quina co

#7 LIDIA OBIOLS SERRA, MARTORELL, 04/09/2008 - 15:55

Puigcercós apreta el cul que els teus mateixos et cavaran la tomba. Ets un impresentable i un embustero igual que el que tens al costat, a la fotografia. La de soroll que estarieu fent si al govern de la Generalitat i fos CIU,però tot tornarà al seu lloc.