Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2020. 10:52h.

ERC manté El Homrani perquè no pot cessar-lo

Vilalta al·lega que “no hi ha possibilitat de nomenar cap altre conseller”

ERC manté El Homrani perquè no pot cessar-lo

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, en una entrevista a Ràdio 4, ha explicat que el conseller de Treball, Chakir El Homrani, continuarà en el seu càrrec perquè no poden cessar-lo. Vilalta ha al·legat que en no haver-hi president de la Generalitat, no es poden nomenar ni cessar consellers.

“Posar el càrrec a disposició en un moment com l’actual, en el temps de descompte d’aquesta legislatura, on no hi ha possibilitat de nomenar cap altre conseller, on no hi ha possibilitat de fer els canvis perquè estem acabant aquesta legislatura, per culpa també del Tribunal Suprem, no crec que sigui la millor de les decisions”, ha defensat la dirigent d’ERC.

“Què farem? plegarà un responsable polític i després qui dirigirà aquell departament si no es pot nomenar ningú?”, ha preguntat, a més d’admetre que “la conjuntura actual no ajuda” perquè Pere Aragonès no és el president i no pot nomenar ni fer dimitir cap conseller.
 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 David, FOLGUEROLES, 15/11/2020 - 13:21

¿Y porque no lo hacen más fácil? Porque andarse con chiquitas si con darle una patada en salva sea la parte sería suficiente.

#13 Flanagan, Tabarnia City, 13/11/2020 - 22:32

Jajaja,de lo malo que es le vamos a conservar el pastizal que cobra.

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 13/11/2020 - 17:13

Que hariamos en este pais sin todos los lumbreras de ERC???, sin esas mentes preclaras que nos iluminan, ERC es un partido plagado de "genios", madre mia la que nos espera si esta gente vuelven a gobernar, bueno, si a esto se le puede llamar gobernar.

#12.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/11/2020 - 10:31

Pues tiene toda la pinta, si no lo evitamos entre todos. Y si gana el PSC, será más de lo mismo.

#11 joan, manresa, 13/11/2020 - 17:10

tinu.)cera que la que crema..tanquin ya la seva "paradeta", al menys no causaran mals pitjors..,are ,si la impossibilitat de sustituir aquest Conseller es de força major ,ens caldran explicacions mes contundents per no fer-ho..,o potser yan altres coses amagades..?? No entenem res..,pro molta pudor a sofre si se sent. Pobre CAT. Qui la vist i

#10 joan, manresa, 13/11/2020 - 17:05

La cola de " Collmin",obrint la seva paradeta..---Aquets Srs.,de ERC, ens prenen atots per imbecils..,o volen seguir jugant als mals "acudits"....,mirin yan moltes solucions per aquesta situació. La millor es abolir aquesta Conselleria...,i que la porta qualsevol funcionari de la Direcció..,Las Residencias u agrairan...,i sinó tenen mes (cont