Publicitat
Política · 5 de Maig de 2015. 14:36h.

ERC marca distàncies amb CiU per després del 27-S

Bosch es presenta com una coalició d'esquerres pel suport de Toni Comín i la seva plataforma

ERC marca distàncies amb CiU per després del 27-S

Bosch, amb Comín, i d'altres candidats

El candidat d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el portaveu de l’Associació Socialisme Catalunya i Llibertat, Toni Comín, han presentat l’acord pel qual aquesta organització recolza la candidatura de Bosch.

L’alcaldable d’ERC-Moviment d’Esquerres ha assegurat que “estem encantats de tenir el suport de Toni Comín i de Socialisme Catalunya i Llibertat a la nostra candidatura” ja que conjuntament amb Moviment d’Esquerres-Bcn Ciutat Oberta, Avancem i Catalunya Sí, conformem “una àmplia coalició de gent d’esquerres i netament sobiranista, que volem canviar i millorar la ciutat de Barcelona”.

Bosch ha explicat que l’acord amb l’Associació Socialisme Catalunya i Llibertat és “de caire programàtic i de ciutat” i que “ens dóna un perfil encara més netament social i d’esquerres”. “Les propostes que assumim reforcen la nostra coalició de gent d’esquerres, gent amb una gran sensibilitat social, que volem la igualtat i una sola Barcelona, no una Barcelona partida i en conflicte”, ha assegurat.

El portaveu de Socialisme Catalunya i Llibertat ha exposat que “la ciutat necessita un projecte polític que representi l’esquerra i amb la candidatura de l’Alfred compartim les prioritats i les polítiques per fer una ciutat més justa, equitativa i cohesionada”.

Comín ha detallat algunes de les aportacions que han fet al programa en relació a “combatre la pobresa infantil, avançar cap un model econòmic que faci una redistribució més equitativa de la renda i per descentralitzar l’administració municipal per fomentar la participació”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, Bcn, 05/05/2015 - 21:24

La llsta de tabarristes profesionals aqui a Terra Santa es inacabable.
I dia que pasa s´afageixen mes i mes amb un impetu extraordinari. Amb el sol del estiu,
quan s´els escalfi encara mes el cap, aixo ja no ho aguantara ni deu.
Volen guanyar per deshidratacio del contrari.

#6 Joan G, Granollers, 05/05/2015 - 17:01

OPA del PSOE a ERC. Quan els grups unionistes C's i Podemos fabricats per les elits empresarials espanyolistes han fracassat. Ara plantegen un altre solució per evitar la intendència de Catalunya, creen un suposat PSC catalanista per destruir ERC des de dins.

#6.1 BEJOTA, BCN, 05/05/2015 - 19:55

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

#5 demòcrata, L'Espluga de Francolí, 05/05/2015 - 16:18

L'article no hauria de dir "després del 24-M"???

Crec haver entès que parla de les municipals (?!)

#4 Pablito, Barcelona, 05/05/2015 - 15:01

Asociarse está muy bien, el problema viene cuando no se puede repartir trinque para todos y el nacionalismo, por más barrocas ideas administrativas que se inventen ya no saben dónde colocar tanto ceporro.
Bosch no se le ve mal tío dentro claro lo que es un nacionalista, pero ERC le puede y le hunde

#4.1 De eso ná!, Bcn, 05/05/2015 - 15:47

Ui, possibilitats de crear xiringuitos en tenim un pilot, departaments, subsecretaríes, subconsells territorials, assessoraments de confiança...etc, etc. no tinguis cap dubte que hi haurà mamella per tothom.

#3 BEJOTA, bcn, 05/05/2015 - 14:57

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més",

#3.1 BEJOTA, bcn, 05/05/2015 - 14:57

N.B. JA NO ÉS SÍ-SÍ ,OI?