PSC i ICV han monopolitzat les rodes de premsa de Govern

ERC, 'missing'

Els consellers que han protagonitzat les darreres rodes de premsa de Govern

Els consellers d'ERC estan perdent presència mediàtica, o al menys això és el que sembla atesa la poca presència a les rodes de premsa de Govern. Des del retorn de vacances, l'únic conseller republicà que ha atès els mitjans ha estat Josep Huguet. Les altres rodes de premsa de Govern les han protagonitzat consellers d'ICV, en dues ocasions, i del PSC, en quatre ocasions donat que Mar Serna ha repetit.

El passat 26 d'agost el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va fer la roda de premsa de Govern. Les posteriors han estat a càrrec de Joaquim Nadal (PSC), Joaquim Llena (PSC), Mar Serna (PSC), Joan Saura (ICV), Francesc Baltasar (ICV) i una altra vegada Mar Serna (PSC), aquest dimarts.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Miquel, Barcelona, 09/10/2008 - 12:32

Els d'ERC varen preferir pactar amb el PSC, perquè amb CDC haurien perdut el monopoli del independentisme, i pensaven que amb aquesta carta ho tenien tot perdonat. Ens han ben enredat, i el seu electoralisme ha resultat fatal per a ells i per al país.

#9 Lluis, Barcelona, 09/10/2008 - 12:17

Ah! però... encara existeix ERC? pensava que l'havien "xapat"...

#8 Albert, Sabadell, 09/10/2008 - 11:52

El proper pas en direcció a la independència es la desaparició d'Esquerra del mapa electoral.

#7 carles, sabadell, 08/10/2008 - 19:48

ERC està missing ja fa temps ...és una autèntica vergonya. A mi , ja no m'enreden més. A les properes votaré al PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ

#6 Ramon, Barcelona, 08/10/2008 - 19:20

ERC tenia més i millor veu a Catalunya Ràdio abans que era a l'oposició, que no pas ara que se suposa que governa. Els sociates només li treuen el morrió quan volen que despotriqui contra Convergència.