Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2018. 10:37h.

ERC nega que Artadi sigui candidata

Sabrià recorda que "a Esquerra no li toca posar noms alternatius sobre la taula"

ERC nega que Artadi sigui candidata

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, en declaracions a Els Matins de TV3, ha assegurat que no li consta que el nom d'Elsa Artadi estigui sobre la taula com a candidata alternativa a Puigdemont a la presidència de la Generalitat, tal com havia informat RAC1.

Sabrià, per contra, ha explicat que valoren votar al Parlament una proposta de resolució que reconegui la legitimitat de Carles Puigdemont. "Està sobre la taula i l'estem mirant amb afecte per trobar l'equilibri i portar-la al ple com més aviat millor", ha indicat.

"Puigdemont és l'únic candidat sobre la taula per a ERC. Estem buscant la manera de legitimar la figura Puigdemont i que pugui assumir la presidència", ha assenyalat, a més d'assegurar que "hi haurà acord. A ERC no li toca posar noms alternatius sobre la taula". "Hem de trobar la manera de legitimar la investidura d'Puigdemont", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 08/02/2018 - 14:13

Bueno, como Manson, el Lute, el violador del Ensanche, y Mengele (si lo hubiesen pillado). Jua, jua, jua,...

#7 CATA...QUEEEE, Montcada i Reixac, 08/02/2018 - 14:11

El apolineo Pujol domina el cotarro....hasta que la Artadi sea jefe...luego vendrán las cuchilladas...politicas....conque confianza le passa su brazo como si la conociera de toda la vida...una del Turó Park...una clasista...con uno de Martourell.

#6 Calígula, Girona, 08/02/2018 - 12:54

Cuando os canséis de jugar a "Gobiernos", en la caja de juegos reunidos también está "Cárceles".

#5 Barretina a rosca, Black hole, 08/02/2018 - 12:54

¿Eduard Pujol también lleva una prenda de abrigo de más de 1.000 euros como la Artadi?

Estos representantes del pueblo oprimido de Cataluña piden la nueva República donde los ricos repartirán todo entre los necesitados.

La desigualdad y el reparto entre los necesitados se empezará al día siguiente de la proclamación de la república (no a

#4 Tonetti Brothers puntcat, Capetown del Llobregat, 08/02/2018 - 12:47

Erc ha esdevingut el pallasso que rep les òsties, com aquells duos de pallassos on hi havía un que repartía i l'altre que rebía les bufetades. no s'entèn com veuen passar el temps i segueixen fent el paper de lacai d'el tastabirres de Brusseles. fins i tot tenint gent a la presó com tenen mentre el figura del motxo s'en refot. Genètic?