Publicitat
Política · 5 de Març de 2021. 19:08h.

ERC negocia més amb la CUP que amb JxCat

"Confiança mútua" entre els republicans i els antisistema

ERC negocia més amb la CUP que amb JxCat

Aragonès, amb Borràs, en la conferència del republicà

Esquerra Republicana, que defensa un Govern ambJunts per Catalunya, CUP i Comuns, ha anat informant minuciosament a través de comunicats de com van les negociacions amb els antisistema, però, en canvi, no ha fet el mateix amb les trobades que han tingut amb JxCat per tancar un acord d'investidura i de Govern.

Els repubicans han han remarcat "la confiança mútua establerta" amb la CUP des de la celebració de les eleccions i subratllen que això ha garantit un bon clima de treball entre les dues forces". ERC i la CUP, segons ha informat els republicans "han continuat amb el calendari previst de negociació i, fruit dels acords als què s'havia arribat en trobades anteriors, han activat els grups de treball sectorial conjunts".

"Aquests grups, que desenvoluparan el detall de l'aposta compartida tant de la sortida social de la crisi com de l'agenda nacional, s'han començat a reunir avui i seguiran treballant al llarg d'aquest cap de setmana", han destacat. Ambdues formacions s'han emplaçat a una nova reunió la setmana vinent "amb la certesa de concretar-hi acords substancials a favor de la majoria social del país".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Venanci, Vilassar, 08/03/2021 - 16:02

Una vegada mes felicitar a l'especialista en seleccionar les fotos per ilustrar la notica. En aquesta la genialitat de l'escena es extraordinaria, doncs veure aquest personatge petitó i d'un baix nivell colossal, juntament amb la geganta groga i la seva grandaria cinica adreçant-se per sota l'ombro al nen de mirada poruca i espantada. Patetics!

#5 Benet S., Barcelona, 06/03/2021 - 09:46

El petitó de la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions segueix la tradició de la malefica Erc que sempre que ha manat al territori la desgracia ha estat una realitat. El sanguinari Companys ja va preferir associar-se amb els anarquistes per aplicar el terror i la violencia. Ara aquest pocapena també vol passar a la historia...

#4 Albert, El masnou, 06/03/2021 - 07:41

El petit princep sera "Pere el breu".

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/03/2021 - 23:59

Normal. Ambos partidos tienen a Maduro y Fidel como faro espiritual que les marca el camino. Harán de Catalunya una gran democràcia como Venezuela o Cuba.

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire..., 05/03/2021 - 20:26

"ERC negocia més amb la CUP que amb JxCat"

La Giganta y Garbancito, un cuento de terror...