Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2009. 16:43h.

ERC no commemora la Constitució

En representació de CiU va assistir a l'acte de Madrid el senador Jordi Casas

ERC no commemora la Constitució

El president del Congrés, José Bono, durant la seva intervenció a l'acte

L'acte institucional que ha commemorat al Congrés dels Diputats el XXXI aniversari de la Constitució espanyola ha comptat amb la presència, per primera vegada, d'un lehendakari, el socialista Patxi López. Per contra, no han acudit els nacionalistes d' ERC, PNB, BNG i Nafarroa Bai. De  la seva banda, CiU va enviar en representació el senador Jordi Casas.

A l'acte han acudit quatre presidents autonòmics, tots socialistes: el lehendakari, Patxi López; el president de Catalunya, José Montilla; el de Castilla-La Manxa, José María Barreda, i el d'Aragó, Marcelino Iglesias. No ha assistit cap president autonòmic del PP.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Cir Oller, Prats d'Oliana, 07/12/2009 - 18:21

Algú s'ha fixat que els macers porten l'escut amb el castell i el lleó. On son les altres? No tindrien de portar també les barres, les cadenes i la magrana? Aixó es constitucional?

#1 Juan, Barna, 06/12/2009 - 18:58

Me parece coherente por su parte. Además, sería de un cierto mal gusto, ver a algún representante de ese partido en un acto tan emotivo como este. Por cierto, su coherencia sería completa si tampoco participasen en las sesiones de Las Cortes.