Publicitat
Política · 28 de Maig de 2018. 13:19h.

ERC no entén el rebuig als llaços grocs

"Sembla mentida que hi hagi gent a qui li molestin"

ERC no entén el rebuig als llaços grocs

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, en roda de premsa, ha lamentat que "sembla mentida que hi hagi gent a qui li molestin els llaços grocs. És més molest haver-los de portar per una situació d'injustícia amb gent a la presó i a l'exili. Seguirem portant-ne tants com calgui per reivindicar el seu retorn".

"Alguns partits es dediquen a aixecar falsos debats per desviar l’atenció del que està passant a Catalunya, que és la persecució sistemàtica dels drets fonamentals i la repressió brutal cap a un moviment polític", ha criticat. "L'espai públic ha de ser plural, mai no es pot tolerar que es produeixin intimidacions en actes de protesta. C's sempre es queixa pels llaços grocs però mai condemna les agressions", ha denunciat.

Pel que fa a la moció de censura a Mariano Rajoy, ha remarcat que "la posició d'Esquerra és molt clara: sempre farem el millor per al país i la seva gent". "Algú dubta que ERC ha estat, és i serà el soci més fidel del poble de Catalunya? Els fets ens avalen i sempre prendrem les millors decisions per tirar aquest país endavant i defensar els drets i la democràcia", ha reivindicat.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#52 Kim Sarao, Blanes, 29/05/2018 - 09:06

Pues deberían entenderlo. Para unos los lazos amarillos pueden representar un clamor contra la represión judicial o la politización de la justicia o, incluso, un clamor a favor de la democracia y la libertad de expresión. Para otros pueden ser un pronunciamiento a favor de la insurrección, el quebrantamiento de las leyes y el enfrentamiento social

#51 Pepón, Barcelona, 28/05/2018 - 23:07

Es muy sencillo. Más allá de ideologías, el rechazo se debe a lo cansinos que sois y a la vara que dais continuamente con vuestra estúpido intento de evangelizar a los paganos y gentiles.

#50 Pepón, Barcelona, 28/05/2018 - 23:02

Son muy cortitos estos de ERC. No pidamos imposibles.

#49 Juan Vilaro Soler, centelles, 28/05/2018 - 22:22

Això demostra un cop més que el que rebutja llaços grocs es només per incultura, en canvi se accepten de color lila o amb colors de la bandera espanyola etc. Pro groc no, sensa ser de cap ideologia política, pro com són ineptes i inculs hu berregen amb independència, per riure....

#49.1 Pepón, Barcelona, 28/05/2018 - 23:04

A ti se te ve un serio candidato a cualquiera de los nóbeles, jajajajajaja

#49.2 pepe, andorra, 29/05/2018 - 12:26

claro, si rechazo los lazos del odio es por incultura y si me gustan es q soy lo muy muy, lo mas, mas, lo tope, de lo tope....¿Y después dicen q no el separatismo no es clasista? Q mas prueba q el comentario del Sr. Vilaro....

#48 Tirant, Barcelona, 28/05/2018 - 22:12

Sembla mentida però una cosa tan elemental com que l'ESPAI PÚBLIC és de tots i no pot ser utilitzat per a propaganda partidista no acaba de ser comprès pels separatistes. El seu fanatisme és tan elemental, tan primari, i la seva falta de raciocini tan patent que sorprèn en persones mínimament educades i formades.