Publicitat
Política · 11 de Març de 2015. 21:25h.

ERC no entra al Govern, però hi envia tres experts

Gemma Calvet, Josep Ginesta i Marcel Coderch l'assessoraran en transparència, seguretat social i infraestructures

ERC no entra al Govern, però hi envia tres experts

Una imatge d'arxiu de Mas i Junqueras

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha nomenat tres experts que seran els encarregats d’assessorar al Govern amb l’objectiu d’impulsar les estructures d’Estat, segons ha informat TV3.

Els tres assessors són la diputada d’ERC al Parlament, Gemma Calvet, el treballòleg i president de la sectorial d'ERC de Treball, Autònoms i Economia Social, Josep Ginesta i l’enginyer de Telecomunicació i expert en matèria energètica, Marcelo Coderch.

Concretament, Calvet s’encarregarà d’assessorar a l’Executiu en matèria de transparència, Coderch ho farà en el camp de les infraestructures, mentre que Ginesta serà l’expert encarregat d’assessorar sobre la seguretat social i la hisenda pròpia.

Cap dels tres no formaran part del Govern i faran la seva tasca des de fora i no cobraran cap sou per la seva feina d’assessorament en aquestes matèries.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Experts tants com vulguis, Berlin, 13/03/2015 - 00:04

Si cal que demanin assessorament a Podemos. El Monedero i l'Errejon els faràn fins i tot un estudi sobre la moneda única pujoliana en un parell de dies per quatre duros.(és un dir). Francament quant temps ha de durar aquesta presa de pèl?.Foten pena i fàstic.

#15 pere, girona, 12/03/2015 - 13:25

Aquets de ERC el que han de fer es callar i no posar tantes traves que d?experts no en tenen cap de res, que s?han cregut que ara ells han de intervenir en el govern, quan els hi varen proposar no ho varen acceptar i ara diuen que tenen experts jejejejejeje

#14 nadia, Barcelona, 12/03/2015 - 13:16

Comissionats, experts... molta gent treballant per a un projecte (la independència) que la ciutadania encara no ha votat. El 9N, per resultats, no es pot considerar majoria favorable.

#13 iñigo, bilbao, 12/03/2015 - 11:16

Jajajajajajajaja. Ya me parecía a mí que no entrarían. O "la puntita, nada más". En fin, que lleguen pronto las elecciones para que el pueblo responsable y asqueado termine con este circo insoportable. Necesitamos un Gobierno... que gobierne. Para variar.

#12 Cunobelino, Britannia, 12/03/2015 - 08:45

Abans el dels millors, ara el dels experts.

Jajajajajajajajaja

Estem salvats