Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2012. 10:48h.

ERC no pagarà peatges

Oriol Junqueras proposa el "tancament de caixes"

ERC no pagarà peatges

Oriol Junqueras

El president d'ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a La Vanguardia, explica que "fins a dia d’avui he pagat els peatges. Però a partir d’ara ERC també se suma a la campanya per no pagar-los". D'altra banda, deixa clar que "si el Govern vol avançar en el camí que el que es fa amb els impostos dels catalans es decideix a Catalunya, ERC està disposada a acompanyar-lo tant com calgui".

Junqueras aposta per "la sobirania fiscal, i això no cal pactar-ho amb l’Estat espanyol. El que cal és que el Govern faci una agència tributària catalana i digui als ciutadans de Catalunya que paguin els impostos a aquesta agència".

"La solució és decidir nosaltres mateixos, no demanar permís al Govern espanyol, perquè no ens el donarà, i encara que ens el donés no el compliria", afegeix. Preguntat per si això és la insubmissió fiscal o el tancament de caixes, el president d'ERC respon que "això és la independència fiscal. O som capaços de prendre decisions rellevants o no tenim futur".


Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#32 Fran, Llinars, 30/04/2012 - 21:37

No pagaran peatges perque mai el paguen, ni els catalans.

#31 ramon, barcelona-c, 29/04/2012 - 21:38

Llegint els comentaris quedo sense esma,quin nivell ,quina mútua animadversió .Perqué no ens expulsan de la circunscripció administrativa espanyola .Quin malson. Quins errors dels catalans quan asenyalan l'enemic no es pot parlar de miopia si no de ceguesa total,amb aquesta gent es pot fer futur??

#30 luis, barcelona, 29/04/2012 - 13:26

Aver si entiendo esta ASTRACANADA
Cuando ERC formo parte del tripartito le faltó tiempo para prorrogar los peajes y aumentarlos
Ahora que está en la oposicion MONTA JALEO
Eso solo deberia pasar en UN PAIS DE LAS MARAVILLAS
¿Cataluña LO ES?
Al menos parece que sus votantes si viven el el

#29 Potaroig, Tàrrega, 29/04/2012 - 12:14

Tots els partits deuen diners a La "Coixa", a l'oposició ataquen al Govern callen protegeixen els interessos del "Amo". La "Coixa" es l'amo de Repsol, Abertis i ..... Qui us penseu que mana a Catalunya ?
El Boicot no s'ha de fer a Abertis, es a La "Coixa" a qui em de fer boicot retirant els ca

#28 fideli, rdnes, 29/04/2012 - 10:01

la Generalitat de Catalunya S'HA VENUT a la Caixa...Mas, l'has cagat!

#28.1 pep, manresa, 29/04/2012 - 20:43

A veure com t'ho faria entendre, l'únic culpable de què els catalans haguem de pagar peatge per tot és l'estat espanyol, ni la Caixa ni Abertis ni punyetes, això son empreses privades que afortunadament han invertit uns diners a Catalunya mentre l'estat es gasta els nostres impostos a Espanya